MIDDAG





middag hos sofia, club sandwitch först och där efter pannacotta! mycket gott och natten vart mycket sen men kul hade vi. tack sofia, du är underbar.

min lilla mus fick säga hej då till världen idag.. alldeles för tidigt men det var ett måste. istället välkomnar vi elsa in i buren, hoppas den lilla ska trivas.

tack för att ni gjorde min dag till en bra, ni är bästa

BLOMSTERBUDET


i morse låg dessa utanför min dörr, från någon jag tycker om och saknar.
ni får väl en liten aning om ni läser kortet


SCARLETT JOHNSSON



jäklar vad läcker hon är... hade jag vetat vart hon befann sig hade jag utan tvekan blivit lesbisk haha. diggar frillan, en sån skulle jag kunna fixa med mitt hår (glad jag haha). kort hår ÄR galet hett

kom nyss hem efter en härlig promenad med tina och hundarna, en lång slinga i tyresta by. skönt att få tankarna på annat håll.
hälsa på arbetet imorn , kanske försade mig där men mer säger jag inte. tänker inte berätta öppet här om vad som hänt på ett bra tag, om ens någonsin.


.

hej

det har hänt lite saker, sånt som man aldrig tror ska hända en själv.. dramatiskt. känner inte för att blogga men när man ändå ska in på internet och lyssna på låtar som får en att må bättre kan jag väl lika gärna lämna ett inlägg här.

vänner, ni får gärna höra av er.
jag har svårt att finna ord för det som hänt..

Ylva - jag kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig

REGN



det regnar ute, droppar mot fönstret, en del av svensk sommar och jag älskar det. älskar regn och speciellt när jag jobbar.
hemma efter en dramatisk dag på jobbet, jag klarade mig gott och fick dessutom beröm för mitt snabba och flexibla arbete! var härligt att höra :)

hjälpte en blind gubbe att handla jordgubbar idag, fick två pussar på kinden som tack för hjälpen, haha åå va söt han var. mycket gjorde min dag idag.

men nu till det jag längtat efter heeeela dagen, sova!
god natt

en mops

                

hälsade på nere på lägret idag, dem ser ut att ha det riktigt trevligt. synd dock att jag ej kan vara med i år då jag jobbar, hade vart galet skönt som omväxling men istället fortsätter man jobba på och tjäna pengar, bra det med men inte lika skönt...

luktade grill i håret när jag kom hem, syster deniz undrade var det var haha söt. duschat nu och ska sova. börjar 12 imorn

god natt världen

KENT - du var min armé

NYA

ny, förhoppningsvis bättre och en enklare blogg.
ser redan nu hur många fler möjligheter det finns på denna

tror jag ska bli nöjd


RSS 2.0