resultat!



vi börjar redan nu se resultat under promenaderna med pepsi, hon börjar gå väldigt bra nu och det gör mig så otroligt glad. känner verkligen att jag försökt mitt yttersta nu att hon ska må bäst! jag hoppas hoppas att det här ska gå an, att kortisonet tar bort hennes lidande och att hon kan få vara riktig hund nu!

imorn tror jag att jag beger mig hem till mamma igen men pepsi vill farfar ska stanna kvar här ett tag vilket pepsi mer än gärna vill. man ser att hon trivs här, gå ut på morgonen med farfar för att hämta tidningen, vara ute på tomten och springa runt hihi

OLj..e

hemma



hej!

nu är vi hemma hos farfar igen och pepsi är super trött efter morgonen. allt har gått bra och nu har hon alltså fått injection med kortison i 4 tår, 2 tår på varsin tass. Nu ska vi vara vaksamma och ta det lungt ett par dagar, inga långa prommenader och massa annat vi får och inte får göra. Nästa besök kan bli om 8 veckor eller ett halv år, vi får vara vaksamma helt enkelt.

Hoppas nu på att hon kommer att sluta halta och att det kommer att bli bra. Man blir alltid lite orolig efter sånna här besök hos veterinären. Därav kommer jag att stanna hemma från praktiken idag, känns bäst så för pepsis skull.

Vi kommer att stanna här hos farfar ett par dagar nu, känns skönt för både mig och pepsi :)




älskade lillegris <3


farfar

sitter här nu hemma hos farfar, allt annat sket sig idag förutom att jag skulle hit.

i fredags vart det en härlig utgång, jag med lisa i sällskapet.. till en början. nivå 22 sen vidare till "sjätte tunnan", mimmi var där och vi träffade massa folk. kul förkväll, kväll och morgon! haha

igår var jag för första gången på en babyshower! NEJ inga barn som ska duscha, vi alla samlades hos karro för att ge hennes kommande bebis presenter och käka god mat mm. det vart en hel del roliga lekar också, gissa karros storlek på magen, klä på en docka kläder, kasta nappar mm. haha fantasifulla karro :) snart kommer lillbus!


imorn ska vi till vet kl 8 morgon, pepsi ska få kortison insprutat i tassarna och vi ska alltså se ifall detta kan göra så att hon slutar halta. artrosen kommer hon alltid att ha kvar, men hennes lidande hoppas man ju på att man kan få bort. bör skriva ner frågor till vet imorn... på morgonen brukar jag inte alltid ha hela huvudet med mig så det är nog bra att ha minneslappar kanske. ska kolla upp priser och bokningar för hundsim här också, ska vara bra förebyggande för artrosen.

sova blir det nu iaf så hoppas jag att jag kan återkomma imorn om hur det gick med pepsi.

må bra
OLj

KINGFREDAG

Äntligen fredag!
OCH denna helg ska jag inte bara jobba utan jag jobbar endast imorn 12-17 vilket inte alls är så farligt. nu ska jag allt få tid till att göra roliga saker! på söndag ska jag tillsammans med tina till en modellstudio för att bli lite fotograferade, ska bli kul!

idag får vi se hur det blir, alla snackar om att träna idag... kanske ta en joggingtur för en gångs skull? inleda våren ytterligare!

Glöm inte earth hour imorn, mellan kl halv nio och halv tio!




OLj

tassar



sitter på lunch, nyss vart ute med hundarna i ungefär en timma. jävligt seg idag.. och ikväll är det freestylekurs.

jag funderar på att skaffa en svensk lapphund... annas Baloo är super söt och jätte fin på alla sätt. har träffat 2 st nu och jag gillar dem. kanske? vore väl kul att se en sån på freestyleplanen!

nu är det städning.
vad händer i helgen...? jobba lördag och leka fotomodell på söndag med tina i stan.. men sen då?
återstår att se!

hejhej


trötter

okej idag har jag sannerligen gått minst 2 mil. dagen började kl halv 6, upp käka frulle och iväg vid halv 7 till hunddagiset. kände mig en aning trött och sliten men det fick jag inte vara! för vi skulle nämligen vandra från skogås till brandbergen! det hade dagisfröknarna anna och annika bestämt sig för så det var bara att koppla på alla hundar och iväg för den oändliga vandringen! hej och hå!
vi hann även med att stanna vid vega för lite lunch, fatta den synen. 3 personer sitter på en uteservering med 20 hundar och äter hamburgare! det vart lite trassel. men men tillbaka till skogås sen igen då och det var dagens prommenad.. tog närmare 5 timmar! puuuh*

efteråt åkte jag iväg för att hämta lilla Elsa för att begrava henne någonstans. hon fick stanna ett tag där borta då jag inte kunde komma och hämta henne förrän idag. den lilla lådan som hon var i var alldeles frusen, jag öppnade den inte för att se henne. skulle vara hemskt! men att hon låg där i... jag vart nästan tårögd! de flesta tänker sig väl att EH en liten mus! Men man skapar ett band till alla man har runt omkring sig i sin vardag, och inte minst sina djur! stora eller små, man skaffar sitt djur av ett syfte. den lilla nya Enja mår iaf bra här hemma. ja jag ska försöka få tag i en kamera så ni kan få se henne men jag kan tala om att hon är galet söt!

nu måste jag sova, upp samma tid imorn igen! och imorn är det även kurs på klubben. då blir det dans! jo, freestyle alltså!

over and out
OLj

veckans rot i arkiv! sommaren 2009 som jag mins den!

sakna sommar

(_*_)

något jag gått och tänk på ett tag nu är sanningen om lycka. jag har aldrig kännt lycka som varar under längre tid, typ flera dagar, om ni tänker efter så tror jag nog att ni tycker samma sak. lycka brukar hålla sig ett par timmar eller några dygn max! sen pyser det ut i sanden och man önskar/kräver något annat som skulle göra en lycklig (blanda nu inte ihop glädje och lycka). Jag tror att vi söker efter lyckan så mycket och på så olika sätt att vi glömmer VAD lycka egentligen är. jag ska egentligen vara jävkligt lycklig, jag har en familj som bryr sig, ett hem, en hund, fina vänner, en bra skola och jag bor i ett jäkla bra land där jag har massa möjligheter tll att göra saker jag vill. ändå känner jag mig rätt olycklig just nu.. deppig eller vad man nu kallar det. jag vill ha något nytt, en utmaning, en resa, en valp (!!!), något roligt som jag väntat på som ska hända...

pffff livet är HÅRT!
Nu ska jag ändå försöka vara gladare :)

FJÄRT!
OLJAN


BILD!



sådär ja! Här har vi mig med den nya hjälmen.. äääh nej menar frillan. (ha.. haa... haaa!) Vad tycks? :) Lite ovant eller? Nu får ni kommentera!! säg vad ni tycker!!

det var det ja, ledsen dag idag. jag fick sluta tidigare från praktiken för att åka in med Elsa (musen) och ta bort henne. Det känndes väldigt tufft faktiskt och jag valde att komma och hämta henne på onsdag för att begrava henne. Kändes bäst så, nu får hon vila i frid lilla elsa.

eftersom att möss enligt lag ska leva i par eller grupp var jag då tvungen att köpa en ny liten mus. det tog emot att köpa en ny faktiskt. jag orkar inte att det ska hända samma sak igen... detta var alltså andra gången jag var tvungen att avliva en mus (inte jag praktiskt men..). Denna lilla får heta Enja och hon är en liten tjej med en halv svans (hennes mor bet av svansen när hon var mindre). Jätte söt och fin tjej och jag hoppas att hon nu ska trivas tillsammans med Elsy i buren. Elsy är väääldigt stor i jämfört med lilla Enja.



Grattis till Ewa-maria och Zathungens kennel för de nyfödda valparna!!! Nästa gång hoppas jag på att det blir jag som tar en valp!

Tills vidare..
OLj




Elsa



Elsa mår inte bra, det började med hennes knäppa utbrott hon fick för ett par månader sen. Vet sa att det inte fanns något att göra så vi levde vidare. Hon åt bra och drack duktigt, inget fel så sätt förutom hennes anfall som kom lite då och då. Såg ut ungefär som epelepsi.
Dumt nog brukar jag inte ta upp mina möss sådär jätte ofta för att mysa med dem som jag ofta gjorde förr. Jag har nu på senare dar sett att Elsa inte alls mår bra. Hennes rygg är helt böjd (tänk er quasimodo..). hennes ögon har även börjat rinna mycket och näsan är kletig (lunginflammation?).

jag har iaf nu bestämt mig, vi åker in idag och låter henne få somna in. jag skulle ha tagit in henne för länge sen men det kom för fort allt. Jag hann lixom inte tänka. Och vad ska man nu göra med denna lilla lilla mus. Vad kan man nu göra annat än att bara ta bort allt och låta henne få somna in.

Elsy (den andra musen) mår å andra sidan toppen. Hon lever på jätte glad och frisk. Hon måste ha en kamrat dock. Och jag vill inte köpa en till från djuraffären... har kollat blocket och andra hemsidor men hittar inte någon som vill sälja en hona. Får återkomma om detta när jag vet hur jag gör.

Vila i frid lilla Elsa, nu ska du få må bäst<3


förändring

det var dags för en förändring. igår hade vi tråkigt och jag fick därmed en ny frilla, lugg! just nu ser jag ut lite som kleopatra faktiskt. har dock en längre lugg än den på den bilden. Det är mycket skarpa kanter på håret och det var lite tanken, funderar på att gå till en frisör och be henne fixa till frisyren ytterligare.

jag har inte pratat med någon på länge om hur jag mår, jag brukade vara den största efterhängaren som alltid berättade vad jag tyckte och kände men på senare tid har jag ingen aning. jag har aldrig vart särsklit självständig, jag behövde alltid någon att tala om saker för och någon som hjälpte mig att välja vägar i livet. jag har nu tagit steget tillbaka och blivit mycket självständig, jag är nog inte så van.. vid att bara vara jag.  
just nu har ingen aning om något, känner mig totalt lost och det är hemskt obehagligt! det finns så mycket som jag måste ta tag i som händer i mitt liv, men jag vet inte hur. tror jag är rädd att jag ska förlora det jag bryr mig om. känns som att jag aldrig gör det rätta längre, fel på fel på fel hela tiden och jag lär mig aldrig. känner mig helt enkelt jävligt olycklig för tillfället... och det känns ju självklart inte sådär jätte kul

med tiden löser sig nog det här också... fan*

önskar man sig något tillräckligt mycket blir det en dag sant

OLj

målarolj



Detta är det enda jag och lisa gjort idag. skurat väggar och målat! inga hundpromenader, nej!

Vetefanken vad som händer idag... lisa vill dra ut me mä.. men ja har ej pengar för sånt!.. :/ ska pusha på henne att stanna hemma och mysa med hemmagjorda maränger och film!

skönt med fredag! men jag ska jobba hela helgen... suck*

nu ska jag handla kattmat till att börja med

MålarOLj

rot i arkivet

okej, vissa kör me detta fast i andra kategorier och vissa har testat på det. nu tänkte jag ge mig på ett försök, nämligen att en dag i veckan lägga ut en gamml bild på mig. Rotning i arkivet alltså! det får bli onsdagar efter volleybollträningarna!

Här kommer alltså den första!


Balen i 9:an år 2007, ser nu att datumet faktiskt står på bilden. ibland uppskattar man sånna bilder, bara i fall som dessa annars hatar man dem. klänningen hade sitt pris som ni ser och jag har faktiskt kar den än idag. Det som var lite kul med denna kväll var faktiskt att min klänning sakta sakta börja gå sönder helt! först de yttre tyget som fick sig en stor repa, sen var det korsetten som vars pinnar börja sticka ut både uppe och nere. haha jag var helt förstörd! min balklänning! Idag är den iaf hel, den hänger fint i garderoben och ibland tittar jag på den och ler. kul att spara sånt där, den symboliserar så mkt mer än bara denna balkväll. Barnen här hemma är kär i den, det är den riktiga princessklänningen!!



imorn är det alltså begravning... aldrig kul men ändå är det alltid så fint med begravningar. Man får lixom en stund att tänka på de bästa tiderna med personen och hur kul man hade det. Man får också på något sätt sig en ordentlig väckning, detta är livet. En dag ska vi alla trotts allt dö... man ska ta vara på livet, helt klart. dock är begravningar mest sorgligt självklart

Natt
OLj



6

volleybollträningen igår var minst sagt vad jag verkligen behövde! hårda fysträningar i intervaller och sen var det annan träning med bollarna. jag strävar just nu efter att, förutom att bli PROFFS i volleyboll, bli mer vig och forma till min kropp. har insett att jag fått lite mage på senare dar! OCH det kanske låter löjligt men jag har aldrig aldrig haft problem (ja, jag väljer att kalla det problem) med sånt på min kropp. därav är jag väldigt ovan vid det och det ska bort bort!

jag och anna från hunddagiset var idag runt och kollade på grejer till hunddagisets lokal. det ska förnyas så det var lite brädor, målarfärg mm som skulle införskaffas. tog oss en härlig glass på donken gjorde vi också! najs*

nu blir det kalas här hemma, Felicia 6 år!


KOM LILLA VÅR, KOM!


M



I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true


hÄlg och praktik

igår firades marcus som fyllt 21 på cattelin i gamla stan, kom hem vid hal 4 och jobbade idag 5 timmar. var rätt slut. ska jobba extra istället för en annan tjej, yes! jag behöver pengarna!

skapades ett stort bråk idag i affären jag jobbar i. två vuxna människor stod och skrek till varandra, fula saker och dessutom hae den ena sina barn med sig... vad i helvette! kom igen... hur lågt får man gå. chefen kom och dem fortsatte i kön och utanför kassan.. haha jag stod med ett leende.

har bilder från hunddagiset jag praktiserat på nu i en vecka men dem vill inte laddas ner till datan... hoppas på att få upp dem. jag älskade verkligen att vara där. oj det kanske jag inte har sagt men det var på hundcentret som tillhör min skola, djurgymnasiet stochkholm. får mig verkligen att inse hur mycket jag älskar hundar, älskar att ha dem runt omkring mig. det skapar lycka hos mig och ett enormt lugn och trivsel. trodde inte att jag skulle tycka om hunddagis.. inte alls! men fel hade jag, ett stort fel! såhär kände jag iaf på detta hunddagis. På måndag börjar mina 4 veckors praktik på annas hundlekis i skogås, spännande!!


jag och pepsi år 2006! älskade bästaste vän, allt är tack vare dig


mjöööl








hemma från en galen kryssning









minst sagt! nog visste jag att den skulle bli galen, som vi alla tycker om, men det vart nog mer än väntat! dagen efter var näst intill lika rolig som dagen innan. vi alla hade skit kul på denna studentkryssning anordnad av funcriuses. först var det tax free som gällde sedan var det buffé och efter det var det bara att dra igång på riktigt! Vi satt i hytten och roade oss sen drog jag, sofia och lisa på konsert på båten. Ett band spelade covers, bland annat acdc och metallica, även lite nytt som kings of leon kom upp. vi sjöng med och min hals var heeeelt förstörd resten av kvällen... och morgonen. jag kunde inte prata! men men glader var jag iaf såklart!

idag var det då upp kl 6 för att åka iväg till praktik. Första veckan kommer att vara på skolans hunddagis och sedan resten av 4 veckorna kommer jag att vara hos annas hundlekis i skogås. Hunddagis, hunddagis...!

ska försöka ge mig iväg till volleybollen sen ikväll, om jag orkar med min hals dvs...

OLj

Rudan















idag har vi åkt skridskor på rudan hela dagen, det var både Deniz och Felicias första åk! Duktiga flickor :)
jag drog förbi handen centrum efteråt och köpte mig ett par skor (snygga svarta klackisar!!) samt hårfärg. Lite mörkare brunt nu. Imorn är det faktiskt kryssning!! frågan är fortfarande vad jag ska ha för kläder på mig... återstår att se!

snart blir det taccos!

OLj


clearly

hej dåligt med besökare, vad hände!?

idag ska det fixas naglar! Ska börja dra mig hem till Sofia i bergshamra strax, hon har hela kittet hemma för gelénaglar. Muuuuums! det blir inte långa dock, väldigt korta tänkte jag mig faktiskt. jo jag själv har i normala fall extremt korta naglar så lite längre är ovanligt för mig.

efter det blir det kalas hos pappas Angelica, hon fyller nämligen år idag. jag stannar väl i stan efter sofa och köper något litet, jag är PANK!


det slog mig verkligen igår vilka sanna vänner jag har, jag har inte så många vänner men dem jag har är otroligt sanna och jag är så tacksam över att jag har dem alla i mitt liv. det finns idijoter, riktigt stora, men aldrig mer. jag ska inte vara dum mer nu. jag ska verkligen sattsa på dem riktiga vänner jag har, för det är dem som räcker längst. Ni vet vilka ni är <3

Jhonny Nash: i can se clearly now



OLjan

OkeJ

...jobba heela dagen idag, det klarar jag


Kleerup Ft. Lykke Li - Untill we Bleed


jag vet inte


ser ni vad jag gör men benen? haha


tomt*


gillade frillan


hamsteR



var dem fina? ens lite?...

söta röda

DinSko är dum i huvudet. Dem tror att det är vår och har baaara tygskor i affären. SÄMST! Jag tog ett par söta röda stövlar och gick hem, argsint! Nu planerar jag att leva i mina röda stövlar så länge det här slasket tänker stanna i stockholm!      !!

Ivana från jobbet ringde idag och frågade vart jag var, det var tydligen inventering på jobbet idag som jag hade missat.. fan.. de hade vart extra betalt där annars!!! :( middag nu ändå med gäster


hittade lite bilder från lördagen,




haha älskar dem som förstör bilder

idag kanske jag får leka lite modell, hoppas mina röda stövlar får vara med! vi får se vad fotografen säger
OLj

13:10

Första dagen på lovet!
bio igår med sofia och lisa, wolfman. sisådär.. dålig kvalité tyckte jag. kunde gjorts bättre

ska försöka dra mig till handen för att gå till banken och handla ett (eller två) par skor. behövs! vid 5 får vi storbesök här hemma, björns far gick bort igår närmare 90 år gammel (om jag inte mins fel). familjen kommer att samlas här hemma för fika osv. har aldrig sätt en sån pigg och aktiv gammal man som honom, han gick verkligen bort med livet fortfarande levande. Han var otroligt pigg för att vara närmare 90. Vila i frid.


Om jag fick välja skulle jag nu tillbaka in i min dröm jag hade inatt. Min egna häst, utan sadel och galopp i snöslingan.

ROYAL REPUBLIC - TOMMY GUN



OLj

RSS 2.0