flytta och valpis?

åå jag vill flytta... liljeholmen älskar jag. skulle vilja flytta in med några vänner i någon hyresrätt någonstans i stan, vore så guld. ba ha sitt eget å göra det man vill. Hur ska soffan stå? Vart ska denna lampa vara? Hur ska tvättkorgen se ut? vad ska det bli för mat? jag vill jag vill

såg en "annons" på en hemsida om att två hovawart pojkar söker fodervärdar med tävlingsintresse. Aldrig riktigt läst eller hört så mycket om just den rasen men har kikat runt lite nu och det verkar vara riktigt härliga hundar. Lite sådär labbekänsla över det hela och jag som kollat på jaktlabbar. Tycker att detta är ett grymt tillfälle att ta kontakt med denna uppfödare och fråga lite vidare, berätta om min situation osv. sen är det inte säkert att jag kan ha en till hund just nu, jo för den yngsta hunden som sökte födervärd är nämligen 4 månader! så otroligt söt.

jag får verkligen abstinens av att inte träna ordentligt! För som ni säkert vet så kan ju inte min lilla princessa det nu. har förrästen satt henne på smärtsillebehandling nu igen, hoppas att hon ska bli bättre. sjukgymnast snarast!

ska göra ett till försök med att få tag på denna Märit som hon heter som har denna hovawart pojk. sen är det hem till far för mys, speciellt med lille lillebror <3

hörs senare!

O L J A N




världens bästa





lååååång dag igår, jag njöt extremt dem sista 6 timmarna tills det var morgon igen.
här kommer en liten resumé:

- efter jobbet gick jag hem till Therese för att ge blomma och säga grattis.
- efter det vart det hem till tero för att hälsa på han, pontus, danne, marcus och leo. vi åkte sen in till stan för att gå ut på krogen, men så vart det inte utan vi skildes åt och i slutet var det bara jag och leo kvar.
- vi drog till pilot och mött på nicko och sofia, dem planerade att dra till cattelin så vi hakade på.
- det var dyrt inträde på cattelin så jag och leo drog till sjätte tunnan och tog oss en redig öl
- efter det bestämde vi oss för att åka till Johan i Lappis (<3) där var det lite folk, vi vart bjudna på en, två, tre groggar och både jag och leo snurrade heela natten
- det slutade med att vi kl 6 (!) på morgonen spelade fotboll tillsammans med fransmän som redan var ute innan oss. tjejerna tog på sig shorts och t-tröja, killarna sprang runt i kallingar haha bästa!

typ så såg min dag ut + lite mer. farmor och farbror var här och hälsade på, väldigt trevligt men ni kan ju tänka er hur trött jag var.


har aldrig haft så kul, jag njöt av livet igår. Tack för den!

O L J A N e bäst

BildR

# besökte skansen akvariet idag, frågor om spindlar vi skulle svara på.
# igår färgade jag som sagt min undercut och klippte håret samt gjorde slingor i håret, jag är toppnöjd!
# planerar en tripp upp till kabnekaise i Juli!
# idag e de fredag och två veckor kvar till studenten!!
# såg dag ett studentflak med pensionärer på, "vi har tagit pensionen vi har tagit pensionen" haha



ser ni att jag färgat undercuten? haha


världens största trädfågelspindel!






de solande lemurerna


busiga små surikater



sucks

skivan igår... ja den vart som den vart, världens sämsta dag i mitt/våras liv

#Fel mat
#Äcklig mat
#Fattades möbler och vattenpipa på utegården
#Fruktansvärt dålig personal, så oförskämt otrevliga
#Vi blev "utslängda" innan stängning pga av "för lite folk"

Jag vart så jävla arg så det är obeskrivligt, och ni ska veta att detta är inte bara vad jag tycker. ALLA som var på skivan tycker detsamma. Det fräckaste var personalen, jag har aldrig vart med om värre attityd och service.

Så, jag vill helst glömma denna skiva som alltså var på "ett ställe" på söder. Gå aldrig aldrig dit. Vi ska kräva tillbaka pengar, iaf 20% minst!!!


Idag var det iaf studentfotografering!!! :) alla lagom bakis och fina. Jag har idag också klippt och färgat håret... joo då ska man ju visa bild på det. men det kommer senare!!



klippklipp

#jag rakade mig! bild kommer :)

godnatt!


PANG



# E sjuk, PANG på det!
# Ska jag raka av en bit av håret idag inför skivan imorn??
# Jo min studentskiva imorn, taggaa!!!

sjuk(t) glad!



förkyldning och hosta all over! hata hata hata att vara sjuk... hela huvudet e dåsigt.

MEN vad faan gör det när man fått ett nytt jobb!!
Jo dem ringde idag från djurmagazinet i tyresö och ville träffa mig igen för anställning, vad jag förstår det som! Charlotte heter butiksägaren och han som intervjuade mig sa att om det nu blir så att dem vill ha mig så måste jag träffa henne innan. WOOHOOO!! Jag skrek över heeela liljeholmstorget av lycka!

Så nu ska det planeras och planeras inför sommaren, ska jag jobba kvar på jordbro? ha två jobb? blir det för mycket? jag vet ju ej mina tider på djurmagazinet ännu så jag väntar med att säga upp mig från jordbro, kan vara bra extrapengar i pungen!

Med min förkylda näsa och trötta tankenötter plumsar jag nu ner i säng. Ladda om för imorn! kl 8 i djurrummet och kurs om spindlar å sånt! Mumma :)

Godnatt!

O L J A N

MOi !



hur det gick med laget på volleybolltuneringen i sollentuna ska vi inte prata om.
Jävla mysigt hade vi iaf! Sov i ett klassrum på en gymnasieskola och fick äta skolmiddag och frukost, kändes riktigt konstigt men kul hade vi :)

jag har fan blivit sjuk, varför? hostar ihjäl mig och kändes som att inatt kom smällen, en riktig förkylning! skit*

gick upp 6 imorse och kom hem från sollentuna vid 11. jag är nöjd med min insats iaf, är inte så jäkla bra på volleyboll så jag var nöjd med det jag gjorde.

hem till loleo nu, bullar ryktades det om!



O L J A N


giving up the gun


WEEKDAY-GLAJJORNA ALLA BÄR

MUMMA!
det är fredag och jag sitter just nu och taggar inför imorn, tunering med volleybollaget! Vi ska åka till...(shit mins inte vart det var.. men inte jag som kör!) och övernatta där, i en gymnastiksal haha kul! Ville alltid testa på det när jag var yngre.
Vi ska klå dem alla, nu jävlarrrRRrrrRR!!

Igår ringde Ola, en kille från djurmagazinet till mig, och van som jag är vid att dem ringer mig därifrån ang. tyresö hundungdom så reagerade inte särkillt mycket. När han där emot började prata om mitt CV och att han ville träffa mig vart jag häpen! ÖVERLYCKLIG OLJA! Shit va glad jag vart!! Han lafe förslaget om att träffas redan nästa dag (idag!) och jag svarade självklart ja. Ingen koll på om jag kunde men det sket jag i, detta prioriteras högst! Så dit gick jag idag och gjorde massa reklam om mig själv, jag har verkligen all förutsättningar för att jobba i en djuraffär, jag har har alla erfarenheter! Han var nöjd med mig och skulle höra av sig nästa vecka!! Jag är skiiiiiit spänd! Hoppas hoppas hoppas* Det är en anställning över sommaren och ev också helger i höst. Håll tummarna!

Igår efter gymnastiken i bergshamra åkte jag, sofia, lisa och sofia spontant in till stan och mötte upp leo för att senare sätta oss vid tanto och käka och mysa. Där mötte vi också upp David. Skiit mysig dag, riktigt sommrigt och jag njöt :) Igår var nog den lyckligaste dagen för mig på riktigt länge. Jag vill ha fler sånna. Leo tog såklart bilder med fetingkameran men han e lite seg på att lägga upp dem, jag ska kämpe! Råfiler å skit.. sånt därn't som jag ej kan.


Nu ska det packas!
Trevlig fredag
önskar


O L J A N




Gas, broms, hjul och styre

ja det är det som gäller att ha håll på när man sitter på en fyrhjuling! Hur vet jag det här då? jo för idag är jag nämligen steget närmare att få ett terränghjulingskörkort (shit, sitter hela de ordet ihop?)! Vi hade alltså idag en liten uppkörning bota i tullinge med klassen. Körde upp för saker och ner. Gasade på och bromsade och in i en skog med massa terräng. Klarade provet och betyget VG.. vet inte vad jag skulle kunna blivit bättre på faktiskt, tycker jag gjorde skit bra ifrån mig. Men kul att man klarade det! :)

hoppas att jag kommer få korten som kalle tog idag, då läggs dem upp här!

shit vilken sommar det är ute, underbart!

jag ska kolla valp.. leta på internet. Jag vill ha en valp till sommaren, de här funkar inte. jag vill inte lämna hunderiet på hyllan, jag vill träna träna tränaaa!!!


igår var vi ute och fiskade, jag och familjen. fick inte så mycket napp men mysigt och sommrigt var det :)












O L J A N

PpPppppPPpppPPPpp

tjenis hemipenis

sommarvärme x 2 ute! Efter tyresta by gick jag hem till Lisa, solade och åt oss feta. fortsätter sola med musik i öronen här hemma. det lyser om mig, så vit är jag haha.

ikväll är det volleyboll! FIGHT

jag vill ha en kamera!!! fan*

O L J A N

blodspår

#Ett arbete avklarat idag, woohoo!
#Lagt två blodspår till Pepsan, duktiga duktiga. Hon går riktigt fint! (för er som inte vet vad detta är så är det ett spår man lägger ut åt hunden av blod. Jag la blod från nötkreatur, eeeeew! *tyå så, kortfattat)
#Efter det har jag och leo lol:at heeela dagen och ätit pizza på balkongen, soooolaaaaat! Jag var så vit att det lyste om mig... *ibland undrar jag om jag är en ängel (internskämt)

i slutet av månaden tänkte jag ta pepsi till sjukgymnasten. det ser inte bra ut nu, men vad faan finns det att göra? jag vill ha ett riktigt svar och inte det jag fick sist! Just nu fokuserar jag fullt på att göra saker hon tycker är kul. Såsom spår och agility (- med smallhinder).

jag är så rädd att ni som läser detta, kanske de flesta hundmänniskor, ska tro att jag är dum som låter henne leva eller liknande. man kan tolka allt så fel men ni ska veta att pepsi är en riktigt glad hund i hennes bästa dagar och hon älskar livet, hon är mitt liv och jag gör allt jag kan för att hon ska må bra! Med dem förutsättningarna jag har dvs. Pengarna finns inte alltid på plats.


Tyresta by imorn med skolan, jag cyklar!

O L J A N


bonde, luktar ko

vilken toppendag det har vart, eller rättare sagt två toppendagar!
igår åkte jag och Pepsi ut till Nettan som bor en bit bortanför Åkersberga, landeeet :) Vi samlades ihop ett helt gäng och gick ut till en sjö för att grilla och mysa. Det började regna men vi njöt ändå utav utsikten och gänget.

Idag har vi vart ute hos hästarna, hälsat på fölet, åkt traktor, fiskat - pepsan har badat och vi käkat på macken. Riktigt härlig dag, både jag och pepsi har njutit Jag luktar jävla mycket kossa... och häst, men de e så det ska vara efter två dagar på landet!

när vi kom hem var det grillning på gården, mums! Nu - talang!

# Lite bilder:














gris<3



O L J A N


kruse

oj ett till inlägg!

kom på att jag kunde visa upp lite bilder från dagen igår. orgenteringen i rudan med skolan








pepsi var het på agilityplanen igår! Jävlar vilken fart hon har! <3

HOliday







snart ska jag åke iväg å myse å grille å känna sommar, kommer hem imorn!

nya

woohoo ny layout!

O L J A N
tillsammans med sina tankenötter

#16

Sitter här med en god frulle, äcklig chokad... ingen gör verkligen bättre än O´boy!

Rudan idag med skolan, orgentering och laga mat i stormkök. Sen slutar vi och då åker jag och pepsi in till staden för att hålla agilitykurs i kista. Kul att jag hinner plocka med mig henne denna gång, hade tänkt att köra lite granna om hon inte har jätte ont idag. Hon tycker ju det är så kul! Vi får se om vi fortsätter hålla kurs där, jag och mimmi. Ett riktigt trevligt folk som går kursen!


Idag är det exakt en månad kvar tills jag står och ser KISS på stockholm stadion!!!! Vilket innebär att det är en månad minus en dag kvar tills studenten är här och det är 16 skoldagar kvar!!! Talet igår gick toppen btw. Skönt att ha det gjort :)

Hoppade in på jobbet igår och stängde kl 8 så därav inget inlägg.
Tuff dag igår! Men imorn är man ledig och fredag också :D Då vill jag hem till far och träffa Elias <3


O L J A N


Gammal bild från 2007(?)


#18

Trött är jag, pluggat sedan hemkomst från skolan. Svenska nationella imorn som sagt och PM:et ska vara inne idag snarast. Jag kan aldrig bli helt nöjd med något jag gör, jag tror alltid att saker och ting kan bli bättre och när jag väl får ett bra betyg för något så tar jag aldrig åt mig äran riktigt heller. Knäpp är jag med andra ord.

Lite nervös är jag inför imorn, hålla ett tal i 5 min är rätt lång tid om man inte rikigt vet vad man ska prata om. Men antar att Evig kärlek är ett ämne man kan klämma ifrån sig allt möjligt ifrån. Jag är väääldigt skeptisk till det dock, har aldrig sätt eller vart med om något liknande så varför skulle jag tro på att det finns? Genom andras berättelser kanske ja, men jag behöver mer för att tro på det. Tror inte heller att det är riktigt bra att tro på den eviga kärleken heller, då blir man bara sårad. Så jag avstår lite där..

Nu är det alltså 18 dagar kvar i skolan.. känns helt sjukt!
Jag vill färga håret blont igen, både jag och majoriteten tycker att jag passar bättre i det. Tror inte heller att det ska vara några större problem att få bort det bruna.. den e väldigt ljus nu. Måste bara hitta rätt färg.


denna färg vill jag sååå gärna ha tillbaka!!! Älskade den!

Ikväll är det volleyboll som gäller, wieeee!
Nu är det maaaaat

O L J A N

#19

Jobbet igår var helt ok, jag fick äran att sortera heeela chips-hyllan. Kul med lite omväxling men inge kul när det vart en massa stress istället för glädje. Jag tycker om att arbeta fort och få saker gjorda snabbt men när det är stress så blir det lixom inge bra. Chefen var nöjd med mitt arbete iaf.


Sov till 11 idag och gick ut med Pepsi då. Vi har börjat gå en morgonpromenad som är så mycket skog som möjligt. Lite kul för det är inte en skog i går i utan vi måste gå i 3 olika. Vet har sagt att det är jätte bra om hon får gå på mjukt underlag så mycket som möjligt, jag har tom. lärt henne ett kommando för att gå på gräsmattor- "ut" kallar vi det. Här i brandbergen måste man gå en bra bir för att komma till massa skog och eftersom att pepsis promenadider är begränsade så gör vi det bästa utav situationen. Hon fortsätter att sacka efter när vi går iaf... hon luktar mycket på marken och ibland undrar jag om det är så att hon har ont och väljer då istället att gå runt och lukta eller om det kan vara så att hon är lite understimulerad. Kanske ska börja söka ordentligt med henne? Det har jag iaf planerat börja göra så fort jag får tag på en rådjursklöv, blodspår är det bästa Pepsan vet!


Det har blivit en hel del plugg idag iaf, Svenska nationella muntliga. Ett PM ska skickas in imorn och ett tal som redovisas på tisdag. Jag tänkte prata om evig kärlek. Spännande. Jag behöver bara mer fakta i bagaget så är jag strax klar. 19 skoldagar kvar!!

Var iväg och solade för inte så länge sen, skönt var det. Nu måste jag ta tag i joggningen nu när mitt ben känns bättre. Beach 2010 såklart!


Princessa <3


?

varför ska du alltid förstöra allt, du får mig att känna mig så jävla dum som fortfarande tror och hoppas. det värsta är att jag inte kan släppa dig, borde jag verkligen? vad är rätt och vad är fel? antar att jag får bestämma själv och i värsta fall lära mig utav mina misstag.. om du ens är/var/blir ett misstag


nej ni behöver inte förstå ovanstående text, ville bara skriva av mig.

såg nyss ett program på svt2 om lycka, två killar som satt och snackade om hur man blir lycklig, varför det är viktigt hej å hå. Tycker det var nyttigt att lyssna på men hur kan detta dem sa stämma in på alla människor? gör så här för att bli lycklig... skriv ner din tacksamhet osv. är vi alla verkligen så lika? jag ska iaf testa, tror ändå att det är viktigt att vara tacksam... jag har det nog bättre än jag tror, men är jag lycklig i detta?


jobba nu, heeeeeela dagen.
hörs  sen

O L J A N


don't worry be happy



Yes det vart Harry B igår och smash into pieces var grymma! Något band innan som kallade sig för American Allstars.. sämst, bara oljud i mina öron. Åkte hem med lisa vid 2 på natten men var hemma vid 3 då bussen inte stannade vid vår busshållplats utan körde en helt annan väg, någon "genväg". !!?? vi fick gå hem från klockarleden kl 3 på natten, vi var lagom glada!

sitter nu i skolan och väntar på lunch! Efter skolan ska jag in till stan för att möta farfar och cristina, dem ska nämligen bjuda mig på min studentklänning :) Underbart! Jobba imorn.. hoppas att min hals klarar av det, rethosta så det skriker om det!


världens bästa låt när man inte är på topp


O L J A N

.

hej hej hej hej hej hej

igår var jag och mimmi i kista för att hålla agilitykurs för vuxna, det var mycket roligare än väntat faktiskt. gick riktigt bra! tanken var att jag skulle gå på skiva efteråt men jag hade inte energin! Är så otroligt mycket i skolan nu... jag ska orka sista biten ut!

imorn är det inköp av studentklänningne, woohoo! Det var på tiden att jag hittade en kanske, eller? alla verkar ha så bråttom. Min klänning kan man iaf ha på sommaren som en vanlig klänning också, mums!

Efter skolan idag käkade jag en ben & jerry´s glass med Leo, solade lite på balkongen sen drog jag hem och pluggade. Snart färdig med hemprovet för småföretagande, skönt! Nu återstår bara svenska nationella muntliga.. den är det lite bråttom med *suck*. och jag som ska jobba hela lördagen..



ut med pepsi nu sen blir det ev. Harry B James för att se konsert,  Smash Into Pieces! *duktiga

PS. jag luktar UV-ljus, typ som om jag hade sola solarium eller legat ute en het sommardag. Är sommarn redan här alltså? mina fräknar börjar även visas! dem som jag faktskt börja tycka om :):):)


hej hej hej hej hej hej

klänning!



jag tror jag har hittat den! Min studentklänning! :) Vad tycks!

Oljan

Många kanske undrar varför det står Oljan längst ner på nästan alla inlägg jag skriver och det ska jag tala om för er!! En kort historia..

Det började med att en kompis och jag började utveckla mitt efternamn som då är olsson, det var på något konstigt vis oljan och sedan dess kallas jag för det av ett antal i min vänskapskrets. Är det inte kul? jag älskar det. Man kan göra så mycket med ordet och beskriva ens vardagsliv med olja. Matolja, stekolja, cyckelolja, barnolja, målarolja, träolja, veteolja. Bara fantasin sätter gränser lixom :)


# ska jag byta bloggnamn till oljan?ww.oljan.blogg.se?


Tyresö TV



Nu har lilla reklamfilmen om oss på Tyresö Hundungdom kommit upp på www.tyresotv.se! Alltid lika kul att se sig själv från en annan vinkel, man skrattar varje gång haha! usch så jag ser ut och pratar tycker man alltid men eeeh såklart ni ska få se den :) mycket duktig pepsan är iaf!

illerprov imorn, plugga plugga som en häst!

OLj

valborg-dagen efter


valborgoutfit och lite rött i armékoppar på stan

uppsala eller stockholm, uppsala eller stockholm, uppsala eller stockholm...

ungefär så höll jag och leo på halva dagen igår tills vi tillslut bestämde oss för att fira i stockholm istället. med lägenhet med utsikt över tanto, ett gäng glada filurer och massa vin vart valborg lyckad tills framåt festens slut då en fet tjej kom fram och bråkade. det började med ett bråk mellan mig och en kille men han vågade aldrig stå upp för sig själv så hon pratade hela tiden för honom. bråket hade löst sig så mycket fortare om hon knipit sin käft. hon var jäkla kaxig den där, tur att jag inte är våldsam annars hade det kunnat sluta illa. kul var kvällen ändå!

idag har det bara vart en riktigt seg dag. jag kunde inte hitta mina nyinköpta glasögon i morse och det förstöde min dag en aning... snodda eller borttappade? hmm...vet inte om jag har ekonomin för att köpa ett par nya likadana.. 200 kr i sjön!

känns som att man inte riktigt kommer någon vart i livet just nu, allt står stilla... läskigt. ändå finns det så många måsten.. som min studentklänning... jag hittar ingen.

Oljan hoppar i säng, hejhej


RSS 2.0