/

Mor'n


7

efter jobbet drog jag hem till far för att fira nathalie, hon fyllde 18 den 11:e och vi firade henne idag allesammans. av mig fick hon en bra almenacka och en mumsig chokladkaka :)

en helt stört grej som dem gjort på jobbet är att dem har flyttat ALLA påsar in bakom kassan istället för att ha dem framme så att kunderna själv kan plocka dem. förklaringen till detta fick jag reda på var för att det finns massa kunder som tar fler kassar än vad dem säger att dem tar. haha så jävla löjligt! vad kostar det att köpa in dem där jävla påsarna? 10 öre? och så tar dem betalt för 1,5! så nu får vi i kassan fråga hur många kassar och böja oss ner och ta upp. så jävla pinsamt... och extremt onödigt.. skit affär. ska söka jobb på bauhaus

spelar Wi med syrran nu, hon vinner heeela tiden haha

om en vecka är man myndig nu! yeeeeey :D

Trevlig lördagkväll!
HejHej

OM



äntligen fredag!
.. kan man tycka men jag ska upp och jobba imorn... duktiga jag har jobbat mycket denna månad :)

vi har gjort om här hemma, eller VI! Mammas Björn har fixat och ordnat. Det är ju nämligen så att hela feta familjen har flyttat in här nu och då tillkommer det en massa grejer! Tavlan på mig och Pepsi sitter iaf kvar, det är mitt ex mormor Gunilla som har målat :) jag älskar den, är väl 14 år på bilden skulle jag tro och pepsi 2-3 år. minisar! :D

åkte idag igen in till city efter skolan, letade skor till sofia men vi hittade inga som fann henne i smaken. åkte senare vidare in till östermalm och Lycko Hair där jag idag skulle hämta mina hårprodukter. MUMS!
efter varje tillfälle jag har vart hårmodell för TIGI eller FUDGE så får jag nämligen ett antal produkter. en till sofia, en till nettan och en till lisa vart det också :)
det var bara att vraka och vräka och detta fick jag med mig:


lite suddig bild men men...

Nu är det let´s dance och pannacottaaaaaaaa!

trevlig fredag!
HejHej

the perfect match

gjorde ett riktigt kap när jag köpte dessa snyggingar. hade kostat 500 lappen men det var 40% på dem så jag fick dem för 300! WOOOHO najs price! inga vinterskor.. kanske.. men var absolut tvungen. jag lixom räknar med att snön flyger bort snart (blåögd som jag är)

imorn kommer Biffy Clyro till Sverige... bandit rock awards på tyrol... jag fyller år om 8 dagar men får inte gå för det är gräns. fy faaan. Dagens shit!



Biffy Clyro - the captain



nämen vänta lite nu, lite för mycket snö va?

märkte idag att mina skor läcker så nu måste det köpas nya.. helvettes.. snöns fel! UUUH!

stannade kvar i skolan för att vara med på öppet hus, sålde bullar och kakor för vårt studentflak.. haha men det sa vi förståss inte till dem som köpte! vår gympalärare fredrik sa dock att han skulle köpa om vi lovade att drika zingo på flaket.. haha jojo.. han köpte fika sen iaf!

volleybollträningen idag gick super, och midre bra men jag är på G! Hell yeah!

Godnatt!

...9 dagar kvar...


dress to...



lämnade undan klänningen på monki i stan men bestämde mig senare för att köpa den... den satt fint och är väldigt enkelt och mysig. Svart är en färg som passar mig... har väldigt mycket svarta kläder. kan tyckas lite trist men jag älskar färgen, den är lixom sexig på något vis och passar alla. min favorit.
det vart även köp av tå nagellack på URBAN outfitters, orange/rosa och svart. fin kombination?

passade på att ta lite andra bilder också, najs najs!
kanske skickar in några till modellargentur.. tror inte jag vågar dock.

hejhej iaf nu orkar jag inte mer..

MUSIK:

schoooool

skolan.. igen. ska skriva ett arbete om genetiska defekter hos en hundras... det första som kom upp på datan var shetland sheepdog så det fick bli den. inte för att jag tänkt att skaffa mig en sådan men kan väl vara intressant ändå.

efter skolan blir det stan för lite shopping med ylva till födelsedag.. hon fyller år om 3 och jag om 11. Ska se om jag kan hitta en fin klänning. hittade denna på monki för ett par dagar sen:


hejhej


creepy

på väg hem idag kom det en kille fram på tåget och sa med konstig röst, "jag har ett 6:e sinne och du.. du är fan farlig!" sa han och så sprang han förbi oss. Han syftade på mig när han sa det och han stod sen och gjorde läskiga grimager åt mig och pekade finger. Haha, vi höll på att dö av skratt. Senare när han gick av så blev det fler grimager vid fönstret och vi fick äen se en liten dans. 

vad i helvette? helt stört, jag vart nästan rädd! Riktigt knasiga människor det finns.. TÄNK OM denna man faktiskt hade ett 6:e sinne och såg att jag var farlig! är jag farlig? han himlade med ögonen när han sa det också... haha usch!

ingen träning idag men plugga ska det bli. kanske drar till med lite extra sittups och armhävningar ikväll sen

juste ja, ny layout. klagomål?

Helgen

sitter i skolan, tråkig lektion... och jag är klar

bokar tid till frissören, det ska bli en liten makeover. Har inte gått till frissören på över ett år eftersom att jag genom modelljobben blivit klippt och färgad. Nu får jag iaf. bestämma själv och jag tror att det blir mörk blont med ljusa slingor. sen vetefan hur jag ska göra med min tuppkam där uppe... vill att den ska växa växa! Frissören kanske har något bra förslag.. hoppas jag på. Ingen lugg blir det iaf!

Imorn är det löning, ouuu härligt :)

Lite bilder från helgen, tagna av Mimmi


Pepsi var ej med men många hundar var det! Här försöker mimmi träna alla haha


tinas landställe, den lilla stugan är den härliga bastun. och där ser vi mimmis otroligt snygga bil!

HeJHeJ

B A H D A H

jag är trött

Tinas landställe var mysigt. vi bastade hela natten och det blev ett antal dopp i snön.. mums!
somnade runt 4 på natten och upp kl 9 för att jobba 10 till 3.. mimmi skjutsade mig till hållplatsen iaf. tack!

skulle plugga idag.. men jag orkar verkligen inte

hela familjen gustavsson har flyttat hit nu... 4 barn och björn. nu är vi alltså 7 pers här hemma... å herre

hejhej


lördag 23

mor'n!

åker snart iväg till jobbet... som vanligt absolut ingen lust men jag måste. ser fram emot kvällen, åker till tinas landställe i gudö och vi ska basta och mysa tillsammans med dem andra tjejerna. får se om jag hinner åka hem först och hämta pepsi. tror inte att jag sover över där borta, som det var tänkt, upp imorn igen å jobba... slutar 3 dock så det är rätt trevligt ändå.

2 veckor kvar till födelsedagen nu, jag börjar bli otålig

trevlig lördag


fötter



att lägga benen på väggen är något jag älskar och jag har gjort det så länge jag kan komma ihåg. det har alltid vart en avkopplande ställning för mig och jag får lixom en speciell känsla i mig varje gång jag gör det. mins en gång jag till och med somnade så :) det är underbart! Testa på det! (Kanske en aning weard, but i like it!)

idag säger vi hejdå till vår gamla gamla microvågsugn! Den är nu inne på sitt 19 år (alltså äldre än mig) och det är dags att den får säga hejdå. Är stolt över mamma som tog det beslutet faktiskt. Den har alltid vart gul tycker jag men den har tydligen vart vit... haha usch. Jag kommer inte att sakna den! Vi säger istället hej till en ny!


Ett gigantiskt (!!) grattis till MIMMI som idag tog sitt körkort även hon! You go girl! :D längtar tills jag ska få börja köra men först måste farfar komma hem från Spanien :)

Imorn är det fredag wooooho!




awesomeness!

Bästa Tina tog äntligen sitt körkort idag! Jag fick äran att bli upphämtad till träningen och lämnad! Hon är nu mer känd som Tina Taxi (TT) haha. Ett bamsestooort grattis fröken :D

Datorn vill inte riktigt lägga upp någon bild så vi får hoppa det.. en fiiin bild på tina hade det blivit iaf!

prov imron, så in i duschen sen plugga det sista... mikrobiologi.. suck*

Godnatt!


John Mayer - who says






19

känner inte för att skriva idag, så här är en fin låt istället

3 doors down - landin in london

bububububu


Hej!

idag spenderades hela dagen hemma hos pappa. elias har verkligen blivit stor och trotts att det bara var lite mer än en vecka sedan vi sågs sist så har han växt! han får nu även äta banangröt och lite annat sånt där annat bebisvänligt. kladdigt värre men elias tycker det är jätte kul :)

vi busade mycket och senare kom nathalie (elias andra storesyster) på besök. vi käkade tillsammans och fikade med en goood tårta. Daimtårta med marräng över, himla mumsigt!

imorn är det måndag igen... ska försöka jobba någon gång i veckan och sedan både lördag och söndag. vill man få lön så måste man!

nu ska jag sätta mig och svara på mail.. sen är det god natt!


boll

vi vann 3 set idag i uppsala av 6. beroende på hur det gick för det sista lagets match kan vi ha kommit på en andra plats. men vi stannade inte för att se utan vi åkte hem. jag gjorde det bästa jag kunde.. vilket bör slipas på regält. kul att se andras uppställningar och lag iaf.

tina och jag vandrade över sjön igår kväll vid hanviken. riktigt läskigt när det var så mörkt men isen var väldigt väldigt tjock. från ett hål kunde vi se att den var närmare 25 cm tjock!

fyy vad jag saknar mitt hår... skulle vilja färga brunt nu men jag tvekar på denna frisyr jag har nu... väx hår, väx!




22

efter mötet på klubben tog jag och tina en promenad till trollbäckens centrum med hundarna, en riktigt härlig en! Behövde både jag och pepsi.. speciellt jag efter den där chokladkakan!

På lördag blir det uppsala för volleybolltunering med laget i alla fall. Bestämt mig för att ge mig på ett försök, jag ska ge mitt bästa och hoppas på att det går an. Det gick bra nu sist vi tränade för min del.

Annars planeras det just nu för fullt inför min födelsedag, 18 år den 6:e februari. Viskningar och hemliga samtal sker här hemma och jag förstår ingenting haha. vad är det mamma planerar egentligen? 22 dagar kvar nu om jag räknat rätt men det är helt okej. jag längtar inte, jag väntar bara

imorn är det jobba sen antagligen natt hos Tina för tävlingen på lördag, wish me luck!


slänger in en bild på Deniz som hon tagit själv haha helt underbar


onsdag eller tisdag?

hade ingen koll alls på dagarna idag, är det tisdag eller onsdag? allt vart helt omvänt.. är det pannkaka i skolan idag eller..?

Eftersom att det trots allt är onsdag idag så är det träning. Vi ska få en riktig volleybolltränare till oss under 3 tillfällen x 2 timmar. Ska bli jätte härligt! Den tränaren vi har nu kan en hel del om volleyboll också men han är lixom inget proffs sådär. Jag började egentligen bara för att fylla ut dagarna med något nytt och för att träna, men nu har jag verkligen börjat gilla sporten.. känner lixom att jag vill sattsa! Jag fortsätter och ser hur långt jag kan komma.

Är väldigt trött på mitt hår, vill ha en förändring och har bestämt mig för att färga det brunt. En lite mörkare, nästan sådär som jag hade förr. Lisa får den äran att färga, nu är det bara att bestämma dag.


Ut med Pepsi nu sen åka iväg för träning alltså
och juste, jag fick en bukett blommor idag hemskickat... hihi*



hejhej




resan

Danni is back in brandbergen!

Resan till England har vart toppen, alltid lika spännande att åka utomlands även om detta var mitt tredje besök i England. Mitt flyg vart endast 15 min försenat men då jag hade räknat med lång trafik fram till skavsta (pga att det var fredag och snö) så vart det en lång väntetid på flygplatsen. Men jag hade inga problem med att underhålla mig själv. Köpte en fin liten leksak till Matt på plats, en älg som man kan trycka på under så att älgen plötsligt tappar spänst i kroppen... vet ni vad jag menar nu? Tycker dem där är skit roliga haha. Moosie döpte vi honom.

Matt mötte upp mig på flygplatsen och vi for iväg till southampton i mörkret, jo sent kom vi fram. Trodde jag skulle få stanna på hotellet själv då han sagt så men det vart ändrade planer. Han hade lurat mig, så efter han packat väskan åkte vi iväg till det extremt fina hotellet. Vi kom in och kände direkt att vi inte passade in någon stans, skämdes gjorde vi haha. Alla var fint klädda och så kommer vi där med stora tjocka kläder och trötta ansikten, lite kul.

Kort sagt under helgen så har vi spelat bowling med matts vänner, käkat fin middag, vin på rummet, åkt runt med bilen, åkt maskin (mins inte vad den heter), skämt ut oss och skrattat.

Tog inga bilder på hotellet, får låta er läsare istället använda er fantasi om hur det såg ut. Här kommer några iaf. tagna med mobilen.. fult

 
English breakfast!              Bäst att man tvättade av skorna innan ingång...


Världsgod choklad!

Vart med mimmi idag och gått runt i stan med hundarna. Dåliga kläder på mig dock, så det vart subway och mimmis place.

imorgon skola och snart träning!
hejhej


åk

HejHej

Jag åker idag, flyget är nu in time

skynda skynda


fanfanfan

lyssnar på thåström, hans texter tar mig rakt in i hjärtat

jobbat ett antal långa timmar idag, bra gick det och efter jobbet for jag hem till far. Elias var världens sötaste och pappa hjälpte mig kolla flygbussar inför imorn. Det visade sig att mitt flyg är inställt imorn men på en annan länk stod det att flyget bara var försenat. Jag ringer imorn och kollar hur dte ligger till

fan jag känner mig otroligt sårad.. ensam. vet inte riktigt varför. jag har lixom ingen anledning men känslan finns bara där.

fanfanfan


lilla

jäklar vad jag skriver här... känns nästan lite överdrivet men sanning å säga så gör jag inte ett skit om dagarna. det finns ingen människa som vill hitta på något och inte har jag mycket till energi åt att göra speciellt mycket heller. tror att de flesta just nu laddar inför sista terminen.. den kommer att bli tuff men jag hoppas att allt ska gå bra. jag ska göra mitt bästa

Gatwick (londons flygplats) är nu öppen igen, yeeeey! Men det är fortfarande osäkert ifall jag kommer kunna flyga. Vi får helt enkelt se på fredag. Jag ska bli upphämtad av matt så hoppas att han kommer fram också och att vi kommer til southampton samma dag.



gjort ett album på facebook med massa bilder på Elias, ska uppdatera där ju äldre han blir:) saknar min lilla lillebror!

nu ska jag inte uppdatera ngt mer, imorn jobbar jag. ett till åtta, lagom. ut med pepsi i det kalla vädret nu sen fortsatt film från igår, "Flickan som lekte med elden". Män som hatar kvinnor var bra



potatisgris


Foto Karro

Igår kväll när jag tittade ut genom fönstret stod det 3 polisbilar nedanför och dem hade dessutom spärrat av ett stort område av gården. Poliser gick runt och lös med ficklampa i det avspärrade området som om dem letade efter något. Riktigt läskigt, undrar vad som hade hänt? Precis här nedanför där jag bor!

Har fått riktigt dåliga nyheter, det var tänkt att jag skulle resa till england nu på fredag men pga snökaos i nästan hela england så är det troligt att flyget blir inställt. Hela gatwick har idag inställt alla sina flyg, det var då till denna jag skulle flyga till. Så det känns jävligt surt men det är inte 100 % ännu att flygen är inställda på fredag. Det kan ha blivit bättre tills dess. Det som är så knäppt och klantigt med england är att dem aldrig är förberedda för snö för att det är inte ofta dem får det. När dem väl får snö så kommer det dock i rikliga mängdet och pga deras okunnighet så sker det ofantligt med bilolyckor osv. När det är vinter och dem vet att det kan komma snö, varför inte bara alltid vara förberedd istället för att dem ska hålla på å vänta tills de blir en olycka? sämst...

-16 grader ute nu idag denna onsdag och jag vet inte vad jag ska göra..


vinter på is

idag har vi åkt skridskor i hellasgården, sjön vid nackareservatet. Gänget bestod utav mig och pepsi, mimmi och benjy, karro och king och nathalie med leo och deppe.

jag tror aldrig att jag kännt en sån stark kyla förut. så fort man tog ut handen ur vanten kände man direkt hur kylan lixom trängde sig in. fick senare svar på varför, -17 grader! Men trotts det så tog vi oss runt 3 varv på isen med hundarna dragandes framför. Pepsi var super duktig på att dra och vi fick upp ett antal höga farter under varven, härligt! När Benjy, mimmis hund, som är en seberian husky (daghund) fick upp farten följde vi alla efter och det vart fart på hela gänget. Lite dåligt med plogning på isen, jag föll en gång pladask på magen men bra för hundarnas tassar och ben.

Pantade flaskor idag som legat här hemma länge, fick 100 kr för besväret. Såg ut som en riktig luffare med alla mina tjocka kläder och säckar haha. Men härligt med lite extra pengar. Att panta flaskor lönar sig.

Lite bilder från dagen tagna av Mimmi


-akta mimmi, du står ju i vägen!!




Fullt öööööös!


Mimmi och Benjy


King!


Gris

Nu - lite packning inför resan på fredag
Sen - film och filt

hejhej




verkligehet....?

hejsan hoppsan

jobbet gick fint idag, en väldigt seg dag dock. Folket var lixom inte med denna söndag kändes det som, inte mycket folk alls i buktiken. Första dagen på en helg som jag får OB iaf och oj vad härligt det kändes att få tjäna extra mycket denna dag än vad jag lixom gjort förut. Jo för jag har jobbat massor av helger utan at ens få det minsta mer betalt.. helt ärligt så förstår jag inte hur dem får den där affären att gå ihop ibland. Men jag jobbar kvar för att det är det enda jobb jag har och med tanke på dagens extrema samhälle vad gäller jobb så är jag nöjd med det jag har.

Är väldigt sugen på att åka skridskor... tror jag ska slänga iväg ett sms till ett par och åka ut någonstans en förmiddag. Nackareservatet var väldigt mysigt förra året.

Till något helt annat
Har du någon gång fått känslan av att man lever i en dröm? När det känns som att man inte ser verkligheten på riktigt utan man lever i en annan värld. Och man bryr sig inte, för man vill leva där! Man lever i den värld man alltid velat leva i och allt känns så jäkla bra. Man förlitar sig helt blint på den och bara njuter. Men till slut när du vaknar ur drömmen, som man gör med alla andra drömmar.. för det är ju bara en dröm, så inser man att verkligheten är någon annan. Man har gått runt i cirklar i en blind värld. Man har blivit lurad, av sig själv? Av denna stora längtan efter något nytt? av Vad? Sedan står man där och har ingen aning om hur man ska ta sig tillbaka till verkligheten. För man vet inte vilket väg man har gått.

Jag kanske bara pratar strunt men precis såhär känner jag faktiskt ibland. Frågan är ju då, vilken utav dessa är min verklighet? Kan jag få välja? Eller vore det kanske bara dumt... Vad är verkligheten egentligen? Det här är väl ändå livet där vi får välja helt själva hur vi ska leva våra liv, eller?

Prat o Prat
jag kanske bara är trött

hejhej
(inga bilder, förlåt)

layout

nytapetserat här nu, hoppas ni gillart.
Hittar dock inte koderna till kalendern till höger, skulle vilja ändra texten och färgen där. Får leta mer senare, nu orkar jag inte mer.

hejhej


Nyåret






några utav gänget


haha tina med hennes STORA raketer:)


Skit mysig bild, Siri glader

Jag har vänt på dagarna, gick och la mig vid 3 igår.. inte bra! Upp och jobba imorn vid 11 och slutar kl 8, inatt måste jag sova!




2010

Gårdagen vart lyckad, jätte kul och mycket trevliga människor var på plats här hemma för att välkomna det nya året. År 2010.. känns minst sagt stört men mycket mycket spännande. Jag har stora förhoppningar för detta år.

Strax innan 12 slaget gick vi en bit hela gänget för att möta upp ett annat gäng och fira med. Ett stort firande vart det där! Min pannacotta tyckte folket här mycket om, glad gjorde det mig.

Tack superTina för all hjälp med städningen efteråt, guld till dig!

Siri (kvällens fotograf) är seg på att ladda upp bilder så när hon gjort det visas dem väl antagligen här. Jag matchade iaf tröja med naglar, läppar och en margarita! Röda härliga färger alltså :)

Istället för nyårsbilder får det bli lite från förra året, 2009.
Här kommer några stycken.


modell för TIGI ett antal gånger


många fina uppvisningar och dagar med Pepsi


Vi besökte dalarna tillsammans med farfar


bulgarien med pappa och angelica


Valborg, Tinas landställe


Lillebror Elias föddes :)


England! Här på Wembley för fotboll!




Kryssning med Lisa, mamma och björn


Praktiken i lappland med slädhundar, umnäs, 3 veckor!


RSS 2.0