lördagen

jobbade igår som vanligt, segt men igår fick jag även lön! yeeeey!

Tero, Pontus jag och Leo drog sedan på kvällen till Hirschen och hade en snygg kväll. Gamla tideR! Pontus fyllde år, 21! Helt onödig siffra... då vill man ej bli äldre kan jag tänka mig. Vilken ålder ser man fram emot då? Träffade även en del bekanta där, näjs! första gången jag var på de stället och det var helt okej :)

någon på dansgolvet la största prutten så att det stank över heeela dansgolvet haha! Alla stod och höll för näsan, å fy faan va de lukta haha! Stackarn som fes...

idag är det söndag, men det gör absolut ingenting! Jag har LOV! Underbara underbara looov! Ska hoppa in i duschen nu sen iväg till zoologiska för att köpa hundfoder, glukosamin och hö till mössen. sen ikväll blir de BiiiiO


OLj


valp

var nyss inne på zathungens hemsida... jag vill verkligen ha en kelpie och jag hade världens bästa chans att få köpa en. men det sa stopp. jag är för orolig för allt det här med pepsi och det känns ändå inte som att läget är helt ok för mig att skaffa en valp, speciellt en kelpie! men ändå kan jag inte hålla tankarna borta, jag vill, jag vill , jag vill!!

fan*

snö



faan va jag egentligen älskar den här snön, har man rätt kläder på sig så är det helt underbart att ta en lång promenad med Pepsi i vårt vinterland. Vi har verkligen norrland på besök! Undrar bara när den tänker försvinna? känns som att den kommer stanna för evigt och att sommaren är sjuuuukt långt borta fast den egentligen inte är det...om man tittar på månaderna. snart vår?!!?

kommit hem från jobbet, sjukt jobbig dag och även fast jag bara jobbade 4 timmar så kändes det som 12... haha det är rätt knäppt egentligen men jag tänker alltid innan jag ska börja jobba som om det vore min sista dag. Som om jag ska dö, haha jag hatar verkligen mitt jobb... men så mins jag hur glad jag är efter jobbet för att få komma hem och det glädjer lite mer. haha hemskT!

pluggat klart inför provet imorn, sista nu innan lovet och sen är det 5 v praktik ink. ett lov till! UNDERBART! vi är alla så värda detta, ska bli grymt najs att få slippa skolbänken för ett tag.

GodnaTT
OLj

Måndag

väldigt segt just nu och igår var en ren slappdag. jag var inte på topp efter en galen kväll på Harry B i lördags. de vart en jävla kul men flippad kväll för min del. Jäkla bra gigg gjorde Smash into pieces!!  Kom nyss hem från träningen och det kändes att man inte vart där på en vecka. Började värka i armarna direkt, det gäller att hålla kroppen i form!

lite bilder nu sen blir de läggdags




mitten - sångaren i Smash into pieces


haha.. ojojoj..


Pepsi 7 år

 

Idag fyller min Pepsi år, hela 7 år nu! Shit.. tiden går för fort.
Vi fick henne som omplacering när hon var lite mer än ett halvår och då var hon inte den hund hon är idag. Hon gjorde attacker mot oss och drog i kopplet som en galning. Hon skällde och var helt vild. HOn var också väldigt skygg mot beröringar i hennes ansikte... tyder på att hon blivit slagen? jag vet inte men skulle inte förvåna mig efter de jag hört om vart hon vart någonstans innan hon kom till oss.

Jag hoppas verkligen att hon trivs här hos oss, försöker med allt för att hon ska må så bra som möjligt. Just nu mår hon sisådär, har haltat en del idag och igår.. det lixom kommer i vågor. Ska köpa smärtstillande nu igen och se hur det blir då. Hon fungerade bra på det sist. Foder måste jag hitta något bra och billigt. Sen får vi se om jag tar henne till den där kiropraktorn eller ej... så svårt de där.. ska man lita på en ortoped eller gå till flera som kanske säger samma sak? när man har en begränsad ekonomi så är det ett svårt val.
Bra ska det bli tillslut iaf

Med risk för att låta som världens hundnörd så är Pepsi min absoluta bästa vän, jag vill inte tänka mig ett liv utan henne.

Grattis Pepsi! Nu ska vi äta massa godis och träna lite trix i hallen! haha*







ikväll blir de Harry B för att se bandet smash into pieces med Sofia och Siri, nääjs.

OLj   !


en sovande smula







hihi se så söt hon är, ligger där vid elementet helt ihopkurad och försöker verkligen att inte hålla någon kroppsdel utanför. Hon har nämligen en alldeles egen liten plats vid elementet där hon kan värma sig vid.

MVG på pippi-provet (fågel), brukar vanligvis inte skryra sådär jätte mkt om mina betyg i skolan men denna är jag jävligt stolt över så det förtjänar att skrytas om. Fåglar är väldigt kruxigt och svårt, svåra små djur och mycket var det att kunna. Så jag är nu mera fågelexpert! Haha

Veckan gå fett fort, hej och hå fredag imörn

OLj

fjällämmel


Bild lånad från google

Jag vill ha en fjällämmel, dem är små marsvinsliknande djur och är självmordsbenägna. Vart 4:e år är det lämmelår och det är då dem allra flesta dör genom att ta självmord. Dem hamnar i något som kallas stress (vad forskarna tror) och dör alltså efter detta. Haha " HJÄÄÄÄLP JAG KLARAR INTE AV ATT LEVA MED MIG SJÄLV NU, JAG MÅSTE DÖÖÖÖÖ!!" hahahaha får roliga bilder i huvudet

jävla intensiiv plugg idag, klar med psykologiuppgiften.. vill verkligen få högre betyg i den kursen. Tycker det är väldigt intressant men när man får så mycket press på sig så kopplas det där med KUL lite bort. Å andra sidan hade jag nog heller aldrig läst psykologi om jag inte hade haft press på mig genom skolan.

Sova i tid nu, nääjs
HejHej
OLJ

rosa

Ibland är vi sju stycken här hemma hos oss i Brandbergen. Vi ska samsas på allt som finns i huset och det kan ibland bli väldigt trångt!. Det är Mamma, Björn, Jag, Sara, Carmen, Felicia och Deniz (i åldersordning nu), Deniz är yngst och är 5 år sen har vi äldsta barnet som är Sara och hon är 11 (tror jag..?).

Alla barnen sover i samma rum så från att det en gång bara var en säng där är det nu 4 st! Så här ser det ut:






Deniz säng/våning. Hundar och katter :) Lite intryck har man gjort!




idag blir det lite lite lite plugg, knappt någon. man kan inte plugga varje dag, det funkar inte så. livet är annat än att bara sitta hemma och plugga. Även om man har mkt i skolan så måste man fortfarande må bra. Och idag orkar jag inte.

Ska ut med Pepsi nu snart och sen baka chokladbollar med barnen :)

Hittade förrästen en bil idag som hade regestreringsnamnet "OLJ". Haha jag älskade det! Bild på det kommer en annan gång

HejTja


BIFFY CLYRO


bild lånad från google



LOVE YOU MAN!
har verkligen hittat en ny idol, biffy clyro.. mums! väldigt bra. Vill se honom sjnga live!! Gillar många av hans låtar.

Är otroligt seg, ändå måste man plugga... 4 månader kvar snart sen är det slut på det här. Föreläsning för Memea Mohlin var jag på idag iaf. Någelunda intressant.

HejHej


<3

alla hjärtans dag har jag väl inte riktigt firat idag. Upp sju på morgonen för att förbereda sig inför tuneringen med volleybollaget. Det gick toppen! Vi kom på en 3:e plats vilket är väldigt bra för att vara oss, är nöjd med min insats. Härligt tjejer!!

Jo juste, köpte jeans på weekday. Hittade två par och en tröja som jag betalade 220 kr för allt som allt. Hur härligt kändes inte det, vilket kap!

Prov imorn, Buddhismen! Intressant men jag orkar inte!! Vill sova.... .... mmmmmm.... ...


Fredagen - hellströms - Mimmi jag o Tina

Tillbaka till Buddhhahaha nu!
HejHej


åkåk

gårdagen var trevlig, firade Boa som fyllde 20 och sen drog vi till Hellströms i medis. Kvällen slutade tidigt för min del, vart mycket i skolan på sista tiden å de tar sjukt på mina krafter. Knappt så jag orkar mig iväg till jobber idag men jag måste... *suck

får se om det kanske dyker upp lite bilder här sen.

åkåk

hejhej

2

"alla förtjänar en andra chans" brukar det låta, men hur långt kan man verkligen förlåta en människa? jag är väldigt bra på att förlåta för att jag ser det verkligen som att alla gör sina misstag, förutsatt att man lär sig utav dem och inte gör om dem igen såklart. Men är det verkligen rätt att göra så? Att förlåta. Även fast man vart jävligt jävligt sårad och arg? Nu kanske vissa kanske ser detta som en dum fråga "såklart man inte ska göra det i alla fall!!". Men ändå.. det här är ändå livet och vi alla gör ibland saker utan att tänka oss för... ska man inte få förtjäna en andra chans då? Det kanske ändå är upp till var och en och beroende på fall.

bara lite spekulationer jag går runt och tänker på just nu... det är väldigt väldigt svårt att inte förlåta någon när man tycker så mycket om den. Ibland styr lixom hjärtat mer än hjärnan


imorn efter skolan hoppas jag på att få tag på ett flertal par jeans från Weekday. Dem har just nu super duper rea på just det jag behöver!!!

Godnatt*
//OLj


sjuker

det är verkligen inte ofta jag går och blir sjuk, förkyld, hostig osv. jag klarar mig oftast från allt det där. Igår på volleyboll träningen kände jag dock hur mitt huvud började snurra, missade ett antal bollar och kände mig inte alls fokuserad. Mitt huvud var som en jätte ballong och gjorde oöndligt ont. Vaknade upp med samma värk idag, det var helt omöjligt att ta sig upp ur sängen. Så idag stannade jag hemma från skolan... vilket inte är bra. Inge bra alls att vara sjuk nu *fan

igår vart det iaf semlor, mumsiga semlor och jag åt dem precis som jag ville!
 

"bläääää" säger semlan och sträcker ut tungan haha

sova en stund nu och lyssna Kings of Leon, feta!
hejhej

//OLj



OA



skola, orkar inte samhälles *****
vill hem och äta semla, en drömsemla.. men den är dyr. ovärt eller ej?


I'm good i'm gone



har nu tagit en ytterligare vuxenpoäng (bara att fylla 18 är väl en?). Saffat mig ett odentligt skrivbord! Något jag aldrig pallat göra, alltid tyckt att det var så bekvämt att sitta i sängen med datan och plugga. Käns brä

Volleyboll lektionen i skolan gick toppefjärt idag, högsta möjliga betyg åt Daniella! ahauaaah

bildramen ni ser till vänster är ingen vanlig liten bildram, den är magisk! Man kan själv välja vilket fotografi man ska ha i den. TITTA TITTA HÄR, Å TITTA TITTA HÄR

 

Pepsi fick en ny fin plats under bordet eftersom att jag snodde hennes bur ifrån henne, "najs" säger hon


som ni märker är jag en mini aning sjukt trött

hejhej


rutin

precis som alla andra dagar i veckan sitter jag just nu i skolan. fler arbeten påbörjas och mer prov landar in på schemat. Undrar hur det kommer att bli sen när man inte har någon skola längre. käns som att man kommer att bli en vandrande hösäck! (kan man säga så?)

Juste ja, lovade ju att berätta om mina presenter jag fick. Nämner några stycken 

* BILJETTER TILL KISS SOM KOMMER HIT DEN 12:e JUNI!!!!
Helt jävla underbart, jag hoppade av lycka kan jag tala om! Det kommer att bli awesomeness!

* En klätterkurs med Tina! :D

* Bio Bio Bio! av marcus :)

* En hel del pengar för Pepsis vet vård
denna tog mest.. jag är så tacksam

* En levande fotoram
Man lägger in bilder i den så står den där och byter bilder :)

oj oj, lektionen är slut. jo jag gjorde klart det jag skulle innan jag flög in här en snabbis

HejHej!
Tack för mej!

födelsedagen i bild












heelt hemsk bild men jag bjuder på den HAHAHAA


samtliga bilder är tagna av Leo Ahlgren









Systrarna och lillebror




drog till Cattelin i gamla stan

TUSEN TACK ALLA SOM GJORDE DENNA KVÄLL TILL MIN BÄSTA!

skriver mer imorn om presenter osv. nu är jag mega trött

hejhej


THE day!

wooohooo arton år!!!

en jävla väntan har det vart med tanke på att ALLA mina vänner fyller år ett år tidigare än vad jag gör. Känns lixom som att jag alltid fått vänta längre än andra fast så är det ju inte egentligen.

Så idag blir det party, familj och vänner kommer till lokalen som vi ska vara i och sen är väl tanken att vi vänner ska dra ut och festa vidare natten lång! Är inte så fullt taggad nu men det hinner jag nog bli!

I morse blev det sång och tårta inne på mitt rum, hela familjen kom in med en fin tårta med ljus i och jag blåste ut alla på en gång (shit va mycket ljus det är nu... haha). Lite presenter fick jag även! Jätte mysigt och mycket glad jag vart. Helt underbart att äntligen få fylla 18 år. Känns lite konstigt dock.. känner mig lixom lite som någon annan än den jag var igår. Känns som något nytt och nu kan jag göra allt jag alltid velat göra! Ser mest fram emot alla konserter faktiskt, alltid velat gå på så många men så står den där siffran "18" där... nu kan jag se den med lycka! :D

Nu ska jag börja tänka ut en frisyr på håret sen blir det hem till Lisa, hon ska nämligen få den STORA äran att sminka mig! haha

TJOOOHEJ!
&
SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!


LADNESS

japp, imorn smäller det! Och nu fixas det mycket här hemma, just nu hålls det på med smörgåstårtan... hur ska jag kunna hålla mig från att inte äta den idag! blir en utmaning!

sista provet denna vecka och det gick toppen! skönt att veckan är över.. hemsk vecka minst sagt.

testade på min outfit inför imorn och den är lövleeeeyy

Klippet



yääs, lite klipp och färg. fägen har många olika nyanser... kan se det på bilden också.
ska låta håret växa nu, därför vart det inte mycket klippning

pluggat till fågelprovet som är imorn, skönt att denna vecka snart är över! Vilken vecka! Lördagen kan dock stanna hur länge den vill :)

tillbaka in i fåglarnas värld en stund nu sen söööövaaa

hejhej

Good aj äm good

Gick toppe på kattprovet, hoppas att betyget blir detsamma... fast jäkla bra

e fett trött nu, vill ha helg och min födelsedag. men inget att brådska för, tre dagar kan man stå ut med. alla verkar iaf fett taggade haha kul :) är skit spänd på vad jag får i present av mamma, denna har tydligen planerats under en lång tid.. spricker snart!!

Imorn blir det ny färg på håret och lite klippning. Ska bli underbart att få bort utväxten och kanske till och med lite ordning på det jär ruffset... har i princip ingen frisyr på håret.. kan inte ha någon annan än en heller.. sämst. men det ska som sagt ändras nu :)

Nu - iväg på lunch

hejhej


prov katt



pluggar inför provet imorn kl 08:15... kattprov, jo det stämmer KATT! En kurs jag får certifikat på, väldigt viktig kurs för min del! betyget måste jag satsa på. så jag går tillbaka nu in i kattens värld


...offline


1/2 !

Tuff dag i skolan, duktiga har i alla vart idag iaf. Pluggat stenhårt och sammanlagt hade vi 2 prov idag, ett som vi inte visste om på svenskan... gick nog bra. försökte mig på provet på småföretagande... gick sådär och med tanke på läraren kommer jag med stor risk få IG. hade dock inte pluggat ett skit

2 prov återstår denna vecka... dessutom är det 2 CERT prov! BAAAAH...

snart är det födelsedag iaf, på lördag smäller det :)


RSS 2.0