måndag

hej

just busat med pepsi, klickertränat och snart är rörelsen "ducka" klar. Hunden nuddar alltså nosen i backen sittandes på kommando som ett nick. var ett tag sedan vi tränade klicker på det här sättet, glömt hur otroligt kul det är med target (en platta av något slag som hunden ska nudda sin nos på= hunden får ett klick och godis). Påminner mig om vilken fantastisk hund jag har, så jäkla kul att arbeta med.

Köpte Elias doppresent idag, mysigt. Fanns så mycket att välja mellan men till sist så tog jag beslutet för att köpa ett sött halsband med en nallebjörn hängandes.

nu har jag gjort massa nytta så nu tar jag med mig pepsi ut en sväng sen in för att laga mat och ut igen för volleybollträning.

Trevlig måndag!

åå hej

aj, sitter just nu med en totalsomnat ben. sjukt läskigt haha

igår var jag duktig och jobbade från klockan elva till åtta. det var ett par hårda timmar men med en mumsig lön som jag kommer att dra nytta av i december! senare vart jag dragen till en liten hemmafest i jordbro, jag och Ivana hade inte tänkt att stanna så länge då vi båda var mycket trötta. men klockan gick och jag kom hem vid halv 4 haha. så kan det gå! kul var det iaf och med en 12 veckors schäfertik i centrum av festen vart det även mycket mysigt.

jag har starka funderingar på det här med att jag ska skaffa mig en liten kelpievalp i vår.jag börjar tveka på att jag har råd och tid med det. det handlar ändå om jävligt mycket pengar och ännu ett stort ansvar. sen vet jag inte hur det kommer att bli med pepsi och hennes artros, just nu går hon inte på medecin (pga hennes lilla insjuknande ett par dagar tillbaka). Hon går likadant som hon gör på medecinen, dvs haltar i liten mängd. då undrar man ju om medecinen kanske inte hjälper alls och om hon då behöver en starkare? jag vill försöka satsa på att ta henne till en annan veterinär och se vad dem säger, än så länge har jag bara vart hos en vad gäller hennes artros. detta innebär alltså att mycket pengar kommer gå till vet. kostnader som jag egentligen tänkt att spara till valpen.

mitt jobb får jag inte ut så mycket utav om jag jobbar som jag gör nu, i så fall måste jag börja jobba varje helg och hur kommer jag att må utav det? det är mycket i skolan nu, sista året, och sen måste jag tjäna in pengar. jag orkar inte... saker och ting är verkligen inte lätt just nu

jag ska ringa uppfödaren här i veckan har jag bestämt och prata lite med henne.

juste ja, idag är det första advent! helt sjukt


BIIIIO

bio efter skolan med Sofia, dags för berömda twilight.

Robert Pattinson in my heart, jag älskade filmen och håller mig fortfarande till Edward även dock om Jackob var jäääävla het i filmen

imorn är det upp och jobba, segt!

google


.


svin eller inte

uppdaterar här redan, kännde att jag behövde det.

Många tar nu vaccinet mot den ska. "svininfluensan" som egentligen heter "den nya influensan" och inte alls är lika kopplade till svin som många tror. Det finns faktiskt en influensa som heter svininfluensan men smittas från gris till gris. April 2009 i Mexico smittades en man från sin grisfarm och man trode då direkt att detta var svininfluensan. "Faktan" och händelsen spred sig snabbt runt om i hela världen och snart visste alla om det. Forskningar har sett att detta inte är den vanliga svininfluensan utan ett muterat virus från den, därav smittar den nu från människa till människa. Där efter kom det nya namnet "den nya influensan" vilket många människor inte lyssnade till. Folk fortsätter prata om svninfluensan och tidningarna skriver sidor som får läsarna att chokeras! Svininfluensan låter ju så mycket mer dramatiskt än om man lyssnar till ordet "den nya influensan", visst?

All denna hysteri media producerar ut till folket idag får alla att vaccinera sig (med ett vaccin som enligt mig INTE är pålitligt). Jag har inte tagit vaccinet för att jag vill inte stoppa i mig något som jag inte vet något om, denna har inte testats länge nog för att man ska se resultat. Min familj och nästan alla jag känner har även tagit denna... jag har inte riktigt en talan i vad dem stoppar i sig men jag vill veta vad jag stoppar i mig för något.

Jag hoppas verkligen att vid det här laget vet alla ungdomar och uppåt att media drar alldeles för hastiga slutsatser och deras mål är att så fort som möjligt gå ut med information för att locka läsare. Med andra ord lögnare, det enda dem har i skallen är att luras luras luras och tjäna pengar på det. Denna hysteri som jag säger tidningar och media har skapat har lett till all denna oro hos människor och vem vet, kanske även läkemedelsbranchen är med i detta? Att dem vill tjäna pengar på detta dem med?

Influensa i sig är ett virus som kommer ut varje år och tusentals som blir drabbade. Många dör även i denna pandemi vilket inte har uppmärksammats lika mycket som "svininfluensan" (brrr scarry word!).

I tyskland är dem helt chokade att vi i Sverige reagerar så starkt på denna influensa som vi gör.

Jag säger VÅGA VÄGRA VACINET och var lite kritiska människor






namnlös

Hemma från skolan, otroligt seg. Plugga en massa nu då jag inte har mycket tid till detta den veckan allt ska vara inne... jag längtar till studenten. Flak är nu bokat och studentkryssning! Woohoo! det är nästan som att man får en liten falsk känsla att den dagen snart är här men det är ett stort antal dagar kvar. Aldrig vart närmare iaf :)


Hem till pappa snart för middag, saknat min lilla lillebror. Han döps snart förrästen, då ska även Deniz få följa med in i kyrkan och titta på :) Ska försöka komma ihåg att ta med lilla kameran idag och plåta honom lite :)


Härlig låt med P!nk:
(hennes frilla, något för mig?)


T

Hemkommen från jobbet (ryckte in efter skolan och stängde). Ska även jobba lördag 9 timmar... puuuh!

Idag har jag faktiskt inte träffat Pepsi men pratat med mamma en hel del för att få veta hur det går med henne och idag fick hon äta och behålla sin mat, fisk och ris. Jag vart så glad, på väg mot rätt håll. Hon är jätte trött min princessa men snart ska det bli bra och hon är den vanliga pepsi igen :)

nu kommer ylva linnea ekelund hit på besök.. hoppas jag.. vart är duuu?


muuuums.. sitter och beställer produkter från TIGI =)


PEPSI



jag är hemma, pepsi med. hon har vart inlagd på haninge djurklinik hela dagen, dropp och medecinering. vi tog röntgen bilder men det visade inget farligt. bara massa toma lite blöta tarmar. så nu behandlas hon med en massa saker och ingen mat får hon förrän magen är bra igen.
stackars min princessa.. duktig hon har vart idag.

gå runt och ha ont kommer hon nu även göra då hon inte får äta metacam (smärtstillande) förrän magen är återställd.

jag känner mig jävla deppig, alltid massa skit som medkommer när sånt här händer. jag försöker bara mitt bästa för min hund men vissa förstår inte det.

nu - musik
senare - volleyboll



found it!



äntligen hittade jag den, hörde denna låt från reklamen på animal planet för Whale Wars. Hörde att det var kasabian men ingen aning vad låten hette... nu hittade jag den.

ID

Pepsi fortsätter att må dåligt, hon får inte behålla något. Nu har hon dock fått behålla vätskeersättningen ett tag vilket är framsteg. puss puss på dig min älskling

sjuk



pepsi är sjuk, hon fortsätter att spy och skita diarée... tredje dagen nu så varningsklockorna börjar ringa. något är verkligen fel. hon får inte behålla något alls i form av mat, allt kommer upp och efter det en massa galla. brunt?

jag börjar bli väldigt orolig, ska ta ett telefonsamtal nu och hoppas på att få någon form av svar.


J



känns som att det enda som fattas här hemma nu är snö utanför fönstrerna och den 24:e december. vi är dem första på gården och nästan dem första över hela området med att sätta upp julsakerna nu. hade verkligen ingen som helst julkänsla för några dagar sen, ingen snö på långa håll. vart är den? det livar upp lite mer nu när julstjärnorna och stakarna är uppe, julmysfaktor på högre nivå. det är faktiskt inte långt kvar, vad kan det vara... 36 dagar någon sånt? nära!

exprementerade lite mer:

 





 


minime


Jul...kul...smul...bul...



Nog den absolut häftigaste bilden jag tagit!!!

Vart är allt på väg? Varför bara åt det ena hållet? Kolla strukturen på ljusen som bara far iväg! WOW
Vet inte vad en proffs fotograf skulle säga (grafiken och färgen kanske inte är den bästa) men jag är iaf jävligt stolt över mig själv. Tycker att den är stört grym!

Såhär ser det iaf ut nu hemma hos oss.

Mässan med Pepsi gick bra idag, en aning tråkig och svårflörtad publik men vi får se vad den säger på lördag när vi ska tillbaka igen upp på scen :) Pepsi var iaf mycket mycket duktig!

Jobba imorn, det var på tiden! Bra med pengar men nu först sova.

om 14 dagar....:)

HEJHEJ





aj

äntligen hemma

genrep idag på gymnasiemässan, jag och pepsi ska uppträda imorn. sedan efter det ar det hem till karro för möte, även dem har börjat julpynta! (jo mamma har börjat sätta upp här hemma redan) och efter det var det volleyboll träning där jag gjorde illa fingret. Ett blodkärl på fingret som sprack... aj! Helt blått och bulligt nu

NU ska jag sova. fruktansvärt skönt

tjaaaaa

 


HEEJ!



kommit hem från dagens skola, det är måndag den 16:e idag och Jeanette fyller 18! Wohoo grattis sockertopp!

tog hem lisas staff Rex då hon skulle iväg en stund, det var mysigt. Nu ska jag snart iväg till volleyboll träningen i Tyresö. Spännande vad man får lära sig idag. Träffa Tina idag också, hon som inte sätt min nya frilla. Hoppas hon gillar den, jag har iaf börjat vänja mig men det där med att fixa den ordentligt varje morgon har jag lixom inte orkat så den har fått ligga ner.

Lite roliga bilder idag, vi har en hel del ballonger hemma från Deniz födelsedagskalas fortfarande.








söndag med litet s

dagen har vart lång, hundtävling på klubben, och jag spydde i morse? måde jäkla illa sen bara kom det, men efter mådde jag bättre? ibland beter sig kroppen rätt märkligt..


Ibland förstår jag verkligen ingenting utav saker och det är jäkla läskigt. Hur man ska hantera dem, vad är rätt och vad är fel? vad tycker jag? Vad som händer om jag går åt ett håll än ett annat osv. Jag antar att erfarenheter och misstag faktiskt är en mycket viktig bit i våra liv. Dem lär oss att leva, på riktigt. Men ibland är vi för rädda för att möta dem



lölölölölööööördag

hej och hå

Vart i stan hela dagen, inte handlat utan hjälpt Ylva me den biten istället.
Jimmy Choo grejen var värre än väntat, värsta kön till platsen man skulle handla på HM.. vi köade inte utan tog en muffins i gallerian istället då, mer värt lixom haha

Nu kommer Lisa för att joina mig på en film, läskig. varför väljer jag dem hela tiden? kan ju inte sova ensam sen vilket jag gör hela tiden här hemma.. något lockar mig bara till att se dem. spänningen

blir man allt för rädd kan man ju iaf ta upp pepsi och krypa ner under täcket. det är bra

Trevlig kväll




Idag


Rally-lydnad med skolan


då pepsi löper fick jag en annan hund i kopplet till denna träning, lilla Selma!


jaa, varför inte? haha


Fina gibbson

Nu - iväg på middag Sen- kanske hem till Tina

Trevlig kväll


THE LOOK

Heeej!

Hemma från jobbet, kom hem sent igår från studiom och modelljobbet för TIGI. Det var en riktigt rolig dag, massa nya frisyrer och min... jaa ni får säga själva. Vad tycker ni? Är det verkligen Jag? Hur som helst har jag ju inget annat val just nu än att vänja mig.

Jag vart ju då klippt på scenen framför massa folk och ser inte ett skit hur jag ser ut. Läskigt, min tredje gång nu detta sker. Spänningen stiger när man kliver av scenen och upp för att titta sig i spegeln. Fick färga håret 3 gånger då det vart fel en gång med slingorna. Nu har jag riktigt riktigt blont hår med en tuch av rosa/orange på sidorna. Min hårbotten är förstörd haha... svider




fullt upp i den lilla studion


Jag och Linnea roade oss innan scen. Här är då före


Grande Finale! Snyggingar


En till pose


Ovan men jag ska nog få till det... kände mig lite som David Bowie på vägen hem haha

Fler bilder kommer laddas upp på facebook senare!

Nu kommer Ylv, hejhej



en boll flera bollar

hejhej

nu ska jag strax åka iväg till Tyresö för min första volleyboll träning! Tina går även i samma grupp vilket gör det ännu mysigare.

Imorn blir det en kort kort skola sen iväg på modelljobbet, spännande!
Uppdatering imorn alltså :)



MINA KUNGAR



duktiga duktiga


buff

jobbat hela dagen, hem till Lisa men orkade ej med på fest så jag gick hem.
får se om någon orkar slinka förbi mig en stund för sällskap, kanske somar innan dess... japp

haha alltså bästaaa, nya com hem reklamen!!! HAHAHAHA jag dööör



spännande på tisdag!

jobbe

hejhej

igår var det jobb och detsamma idag.. 11 till 8.. trött blir jag



vissa har fan inge vett i skallen ibland... hur dum får man bli? haha

ouu




Hej hej

träningsvärk i ryggen... känner mig som en liten tant redan. Ont i kroppen all the time!

pluggar konstant nu, hinner knappt gå ut med hunden innan huvudet säger åt en att "plugga plugga plugga daniella!". Inlämning av rätt stort arbete imorn och även redovisning... shit hej sista året på gymnasiet!

Erika från TIGI har hört av sig igen, denna gång blir det den 10:e november. Vad blir det för frissyr på lilla oljan då? Kan undras! Roligt är det iaf, längtar efter mina produkter som borde komma snart



hejdå


mmmm

mössprovtagning och beställning idag. Hej och hå vad mycket saker dem hittar på och vilka jävla priser!


måndagen den andra november

känner mig sjukt värdelös idag, trotts att jag faktiskt har gjort mycket nytta... dem där kexen med ost på var dock inte lika nyttiga.

imorn är det mössprovtagning i skolan, helt sjukt att allt börjar närma sig!!

god natt, kul med besökare :)

"hur ska man älska någon som har älskar någon förut?"

den här tar hårt, håll i er om ni väljer att lyssna



1 november...

November får mig alltid att tänka på låten "november rain" med guns n roses. Precis vad denna dag även började med, regn! Trista månad, antagligen den tristaste på hela året men det får oss ändå att tänka på snö, längtan. Kan ni förstå att det snart är jul igen?

Gårdagen vart väl inte riktigt som planerat för mig, inte för Lisa heller som kom förbi björn och firade med oss. Vi hade en trevlig kväll tillsammans iaf, ja är nöjd. Vaknade även med ett helt oväntat allarm som lisa hade skapat och även skrivit ett medelande - "God morgon, hoppas du sovit gott, haha skrev detta medans du sov! God morgon, älskar dig!.. hatar din mobil dock" HAHA tack Lisa, ett leende på morgonen är alltid det bästa.

STOOORT grattis till mamma och björn som förlovade sig igår, förvånad över att jag inte fällde massa tårar. Men mitt hjärta var varmt hela kvällen, älskar er

Lite pics:

 


 





 


 

 


RSS 2.0