hemma från veterinären

usch jag är sjuk... legat i sängen hela dagen sedan jag kom hem från vet. just nu orkar inte min kropp göra så mycket. vill ej vara sjuk imorn på självaste valborg! åskan som kom för några timmar sen gjorde mig mycket glad iaf :)

hur gick det hos veterinären då
jo, det beror hur man tolkar det. inga nya problem hittades på pepsi utan det är det gamla vanliga, lite stela höfter sådär och detsamma med hennes tassar. Vet. har nu inte så mycket mer att ge förslag på vad jag ska göra utan det är besök till sjukgymnasten som gäller. Hon gav förslag på olika förebyggande saker jag kunde göra för att "bromsa" artrosen. Det är framförallt att simma med henne och massage!

det värsta med hela besöket som jag nu faktiskt förtränger är att hon sa det jag abolut inte inte inte ville höra -"Och fungerar inte detta så får du bestämma hur du ska göra med henne".
jag tänkte shit nej det där hörde jag inte. mina ögon fylldes med tårar och jag låtsades som att jag inte hörde det hon sa. Självklart kan jag inte blunda helt för det här, det är pepsis välmående vi pratar om och jag gör allt för att hon ska må bra. fungerar inte det så finns inget annat alternativ... hon ska inte behöva lida

nu förstår jag hur mycket styrka det krävs för sånt här, att ta svåra beslut vad gäller ens bästa vän. vissa tycker att det är en självklarhet men Pepsi är en del av mig. det kanske låter konstigt men hon är en stor stor del av mitt liv och jag vet inte vad jag ska göra utan henne vid min sida.


nu är jag för trött. imorn är det valborg och mösspåtagning på skolan (vad gör man då?)
hoppas att ni alla får en pang valborg! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, kanske blir något riktigt impulsivt! :)

Danni <3 Pepsi

utekväll och tassar


bild från min 18:års dag :) GANG BANG!
 
väldigt seg och trött efter gårdagens spontana utgång. Några vänner ifrån skolan hade studentskiva på pilot och det vart en riktigt kul kväll. Lagom vid 2 drog jag hem till snälla mimmi som erbjöd mig att sova över hos henne eftersom att hon bor i stan. Tack snälla mimmi :) Tidigare under gårdagen åkte vi ut till kista för att hålla en agilitykurs som skulle vara nästa onsdag.. inte denna. suck* Mimmi passade på att träna sin lilla Urax och sen åkte vi hem. Onödig resa!!

Jag är i skolan idag och jag kom i tid trots gårdagen, stolt*

Är riktigt nervös idag... ska med Pepsi till södra djursjukhuset för att prata med ortopeden där. Som jag sa i tidigare inlägg så svarar inte Pepsi på kortisonbehandlingen som hon fick så vi ska dit och prata om vad vi ska göra. Jag är rädd... vad ska hon säga? finns det mer att göra? vad händer om det inte finns mer..?

håll tummar för att det ska gå bra... fan jag vill bara att hon ska må bra, min lilla princessa.



rätt

så sant som det var bröt förkyldningen ut inatt. jag kom inte upp med min svullna hals och täpta näsa, usch vad jag hatar det här. det värsta jag vet är att sitta stilla. ska iaf försöka ta mig till jobbet för att hämta ut lönen (nej jag jobbar inte svart). jag har iaf stannat hemma från skolan idag, kort dag och knappt några lektioner, inga viktiga heller för den delen. hopppas på att bli frisk imorn

Drömmde att jag fick jobb, på kolmåden som djurskötare. jag är desperat, jag hatar mitt jobb.. vill inte vara kvar men jag måste. annars får jag inga pengar och jag behöver dem. jobbar varje helg utan OB... jag gillar det inte. jag har sökt och sökt men ingen hör av sig... hur fan ska man kunna ha 10 års erfarenhet när man just har slutat gymnasiet!? Ologiskt jag tyck


Hej Robyn? Trodde jag inte om henne... jag gillart iaf




O L J A N

Tyresö TV

hej hopp gummi *****!

Gårdagen på Ikea och bio på heron var lååååång. Vi vandrade i Ikea många timmar... fick ont i huvudet av alla saker tillslut. Vad har den INTE där? Kunde inte komma på något i inredningsväg. Jag och pappa såg filmen farsan, skit bra film! Kände dock att något fattades? Mycket sevärd iaf! :)



mins inte om jag berättat det i något tidigare inlägg men jag och pepsan ska vara med på TV för att representera Tyresö Hundungdom!! Idag kom tv- teamet ner till oss på klubben och vi vart filmade och intervjuade. Mimmi och Sofia var även med tillsammans med deras hundar. Dem filmade när vi tränade hundarna i freestyle, agility och i mitt fall även lydnad! Kul att få chansen till att göra en sån reklam för klubben! Vi som kämpar så hårt med att verkligen visa att vi finns, hoppas på att många kommer att kolla på programmet som kommer att dyka upp på http://www.tyresotv.se/ inom snar framtid :) Kommer nog lägga upp videon på bloggen också

Känner mig väldigt krasslig idag, vaknade med otroligt stora halsmandlar (trodde dem inte kunde bli så stora!). Så det har vart en jobbig dag även om jag inte gjort så mycket. Känner att en förkyldning är på g också.. suck*

Vart erbjuden en gratis studentskiva ikväll men känner inte att jag har orken för det. Så det blir pizza med Leo istället, ta det lungt sådär.


älskar denna! Jag böjer mig fram för er som inte förstod det. Tagen av Leo

tassar

Gårdagen var bra tills kvällen, då spårade det ur haha. Men jag lyckades överraska mamma ordentligt med nya grejer hela tiden! Glad vart hon, glad vart jag :)

Det jag skulle vilja skriva...
Pepsi svarar inte längre på kortisonbehandlingen, hon har börjat halta igen och nästan värre än förr. Veterinären är chokad över att hon inte svarat på den då hon aldrig vart med om detta förr. Hon haltar nu dessutom på båda frambenen, ibland vänster och ibland höger. Hon är inte längre glad när hon är ute och går, jag ser ingen gnista i hennes ögon längre. Visst blir hon glad då och då, när det kommer en hundkompis eller om vi får besök osv. Men det känns som hon tappat massor, förstår ni vad jag menar? Hon vill helst gå långsamt och hon har inte vart framför mig på promenaderna på många dagar nu. Vad ska jag ta mig till? Om hon inte svarar på kortisonbehandlingen, vad ska hon då svara på? Veterinärens rekomendation var ju att ta denna behandling som hon var övertygad om att det skulle hjälpa. Och ja visst det gjorde det.. ett par dagar.

Vi har nu bokat in ett besök på torsdag eftermiddag för en koll. Och jag hoppas hoppas hoppas med hela mitt hjärta att hon hittar vad felet är.

Nu ska jag iväg till heron med far, angelica och lillebror. saknat dem alla. men jag känner mig inte på bra humör... pepsi är ständigt i mina tankar. hon är mitt ansvar och hur hon mår påverkar mig enormt.

håll era tummar och tassar tack


du är det finaste jag vet


mina tankenötter



yes, det här är jag och mina tankenötter. jag älskar dem, dem är min fantasi och dem hittar alltid på en massa bus.

jag har letat och letat efter en studentklänning men jag hittar ingen som jag finner perfekt! Det ska ju kännas absolut rätt visst? Skor är det likadant där.. jag hittar inga eftersom att jag inte vet hur klänningen ska se ut! Hörde till och med att vissa som beställt klänningen via internet har fått den försenad då flygen inte kommer in till Sverige pga askmolnet. oj oj... jag får bege mig ut i affärerna med andra ord! Men vart ska man leta då lixom? Svårt det där...

Helgen är fullproppad med saker, idag hade jag nationella prov faktiskt och det gick bra. Imorn är det uppvisning med Pepsi som gäller i Tyresö i samband med hundens dag. Kul! Jag är taggad :) Efter det ska mamma firas och jag kan inte säga hur och vart detta ska ske då hon själv inte vet om något! (jo min mor läser min blogg dagligen har jag hört och det gör även min far och käre farfar! haha ojoj) På söndag skulle det egentligen vara volleybolltävling för min del men känns som att jag hellre vill träffa pappa... får se hur det blir.

Så är det med det
Nu ska jag och mina tankenötter sova så vi är pigga inför imorn!
Natt!

OLj

40

idag fyller mor 40 år, nu är det tillåtet att säga kärring med andra ord haha.
vi tog oss upp tidigt för att fixa i ordning frukost och tårta sen sjöng vi den långa gamla vanliga visan för henne och vi alla käkade frukost i sängen. Mamma var nöjd :)

läkarbesök för min del idag, gjort väldigt ont i mitt ben ett tag nu. det har kommit och gått men ont har jag nästan konstant haft när jag går. Smalbenet lixom. Läkaren konstaterade en inflammation och jag fick de starkare voltarentabletterna. 3 gg  i 10 dagar, ska även tas i samband med mat.. skit svårt att komma ihåg det! jag som knappt kommer ihåg mina vitamintabletter... skönt att det ska bli bra nu iaf så jag kan börja springa igen.

volleyboll nu, match mot ett amatör pojklag! Dem spelar innebandy innan våra träningar och ibland stannar dem kvar och möter oss :)
på söndag är det dock riktig match! tagga tagga :D



Grattis mamma :) <3

O L J A N

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN !



nu ska jag plugga, som jag ej gjort på lääänge. sista sista sista biten nu ifrån att nå målet! jag kommer ångra mig regält om jag inte tar i nu det sista. kom studenten, kooooom!


en dam från stockholms kennelklubb ringde mig igår och undrade om jag och en till ville vara agilityintruktör på en utav deras kurser som fortsätter nästa onsdag. någon instruktör som hade hoppat av... tror jag hörde om vem det var och varför. Skit bra med lite extra pengar i fickan denna månad tyckte jag och Mimmi som ska hålla kursen tillsammans med mig. Dem ville även ha hjälp på några fler kurser! Härligt att äntligen få betalt för det (tidigare när jag hållt kurser för klubben har det gjorts ideellt!)

Pannkakor nu.. mmm! Ett hett tips är att testa pannkakor med apelsin och massa kanel i smeten! MUMMA

hej så läng
O L J A N

mysse!

idag kom den! den vi alla väntat på!
STUDENTMÖSSAN!
den som faktiskt verkligen talar om att studenten snart är här och den ska sitta på mitt huvud den 11:e juni!

mysigt väder idag. jag, sofia och lisa gick efter skolan och käkade glass. mös i solen :) jag och sofia drog sen till antz, sofia skulle fixa sin dermal och jag kollade priser till en tattoo :)

nu är det träning som gäller!

pling*
O L J A N

Fot









ej retuscherade bilder damer och herrar! såhär ser man ut då.. haha!
har ju vart med leo i studion en dag när han skulle tuscha (som man säger) en brud som hade blivit plåtad. Finns så grymt mycket man kan göra så det är sjukt. det ska vara "perfekt!". -lite mindre kurvor där och lite mer put där, lite större tuttar där och lite mer bruna ben där. så är det!

Tycker det är så mycket snyggare med oberedda bilder än beredda. Kolla bara den som är högst upp, där skulle jag resa på mig och leo klickade. Se hur cool den vart! Man tänker ju alltid hur man ska stå och göra en snygg pose. Hoppa runt, gör en karatespark eller vad som helst! det var skit kul

idag har jä vart i tyresta by sökt jobb och lite annat. ännu ett fik jag söker jobb på, kul! det är hur mysigt som helst där borta.

imorn börjar skolan igen, nu börjar slutspört och det tuffa tiderna! puh*

TrollOlja

dagar


hej

har inte hört av mig på ett tag, mycket har hänt och jag är helt slutkörd.. finns hur mycket som helst jag skulle kunna skriva men jag kan inte. för privat... hur privat får man vara i en blogg egentligen? upp till var och en antar jag.

praktiken på annas hundlekis är nu slut iaf, ska bli skönt och fram för allt kul att komma tillbaka till skolan! alla goa vänner man får se igen :) bara 7 veckor kvar nu! helt stört! lite rädd blir jag faktiskt...

vad har hänt under de senaste 4 dagarna då... jo studentskivan var sådär i onsdags, jag och tina kom hem 5 på morgonen pga strul med bussar i stan. KUL! överväger ej att festa på en vardag sådär i framtiden. Karros nyfödde son kom i torsdags och vi åkte in så fort vi kunde för att gratta och hälsa, helt otroligt kul. Man blir alltid lika fascinerad över graviditet och födsel.. karro berättade massa.. oj oj. Tur att det är ett tag kvar för min del så man hinner förbereda sig ordentligt! (eller kan man det?)
Igår efter praktiken åkte jag iaf in till stan och lekte fotomodell/galet troll hos Leo, vart några riktigt schyssta bilder! Leo är duktig han! får se när jag får och lägger upp dem bilderna. tänkte ev. använda några av dem till portfolio för en modellsida.

Jobbat heeeeela långa dagen idag, var en rätt lugn dag och Ivana var på plats vilket gjorde hela dagen lite roligare. Skönt med en lugn kväll idag! Inte haft på länge



Världens bästa MUSE och JAG ska se dem i sommar! HYPER!

jogg

hej å hå efter ännu en praktikdag.. snart är det skola igen, saknar kompisarna och klassen! Vet nu hur mycket jag kommer sakna det sen när jag gått ut, kanske inte just att plugga skiten ur mig, men själva klassen... och de bästa bästa kompisarna! vi alla är lika, lika mycket flippade. skolans flippaste klass! lööve

Leo och jag tog en joggingtur idag till tyresta by och sen genom en skogsslinga så vi till slut kom till raman. riktigt duktiga var vi! sprang i nästan non stop i 40 min! rätt impad på mig själv måste jag säga!
GO Oljan!

studentskiva imorn för tyresö gymnasium, bygg!.... (oooooo) ska bli jävla skoj! möter upp tina efter praktiken:)
(det värsta är att jag ska öppna hunddagiset dagen efter... upp kl kvart i sex!!, vi får allt se hur det går!) 

sova tidigt ikväll
MUS

slag

försov mig i morse.. yeeey första dagen på praktiken efter lovet och jag vaknar 8 när jag skulle vakna KAVRT I SEX! ej duktig olja

läskigt idag innan stängningen - en liten lyra hoppade på en liten kajsa, båda två terriers. Lyra sätter tänderna i kajsas huvud och släpper ej! både jag och annika som skulle få loss lyra från kajsa lyckas inte. vi försökte och försökte så gott vi kunde men situationen vart värre och värre. jag trodde jag skulle få se ett STORT blödande sår på kajsa men när lyra till slut (!) släppte var det inte så farligt ändå. kajsa har skällt väldigt mycket under dagen och annika trodde att det kunde vara så att lyra (som sitter i köket om dagarna) ville säga till henne, liten polis som hon är. därav vart det bråket... men jag vet inte. konstig situation. varför lixom? jag vart skit skraj, puh

ut med pepsi nu sen volleyboll träning! inte vart med på ett bra tag nu... vet inte heller om jag vill fortsätta men vill inte svika laget!

må bra
OLj

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD

Man kan inte bli annat än glaaaaad av denna!

Högsta volym
ställ er upp
och nu...
dansa loss!!


Vampire weekend - Holiday

silversko

Jobbat hela denna helg! duktig olja!
Fick idag reda på att dem kanske ska börja med att sätta in pengarna på kortet härdan efter!! Bra jobbat chordbroo! (Jordbro). Tidigare har jag alltid fått dem cash, men vitt såklart!
Annars så händer det inte så mycket just nu, ska iväg till Pizza hut nu för att fira far som fyller år imorn! Gott med pizza!!! :)


va hos läå igår kväll och sprayade undersidan av skorna i silver! vi eder konstiaaa vi!

O L J A              H


..



Elsys tumör vart gigantisk på väldigt kort tid och idag bestämde jag mig, hur mycket kan man göra för ett sånt litet liv?. Avlivningen gick på 2 sek... jag undrade hur hon tog sig att det gick så fort... men det var väl bäst att inte få veta. Jag grät när jag kom hem. "det är bara en liten mus!" kan många tycka men det är också ett liv, hon levde här hos oss och jag tog upp henne varje dag och klappade på henne. Vi begravde henne fint på en plats nära dem andra. Nu har jag inga möss kvar och det känns skönt, det var hemskt att ha dem när alla bara går och dör eller blir sjuka.

SM i freestyle har vart (dansa med hund) och nu har jag kikat igenom lite filmer från allas program. Jag saknar det verkligen, att tävla med Pepsi. Även om det inte alltid gick toppen för oss så hade vi iaf alltid kul tillsammans! Nu när Pepsi har sin artros får hon inte tävla då hon går på kortison och det skulle räknas som doping men åå vad jag vill. Ska se hur det fungerar på inoff. tävlingar.
Vill verkligen ha en till hund! Kelpie Kelpie Kelpieeee!! När ska jag veta om ha tid för en sån liten? Jag vill ha hunderiet som en hobby i mitt liv. det ger mig lycka. framtiden måsete se lite säkrare ut för mig först sen får jag se:) ingen brådska men jag vill heller inte att det ska lägga sig på hyllan...

tänk att om ca 60 dagar (ungefär 8 veckor!!!) slutar jag skolan!! helt sjukt!

oj nu skriker morsan, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! klockan ringer och det luktar fläsk... haha ne


"life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself"
(tack mimmi)


OLj

Tenacious D


Läsk



drömmde läskigt inatt med... varför?

det har vart en riktig depp dag, jag har lixom gått in i någon slags svacka... det känns inte bra. Brandbergens äckliga kvarter gör en inte gladare heller. Bestämde mig för att göra lite nytta och begravde mössen tillsammans med Deniz, vi gjorde jätte fint med mossa, sten och grenar. Just nu tvättas det i stugan också, påminner lite om tiden då jag bodde själv här hemma... skönt var det men just nu är känns det jäkla viktigt att ha mamma i närheten och Deniz såklart.

fan vad jag hatar att vara såhär deppig, men antar att detta är en fas i mitt liv just nu som snart kommer gå iväg och jag kommer titta tillbaka med stolthet. Det känns lite som, "vem är jag?", "vad vill jag göra?", "vart står jag?". Livsviktiga frågor och jag måste veta svaren! Jag vill inte känna såhär för evigt


utanför mitt fönster... snygg utsikt aiiight?



här ligger dem två alltså och Elsy (som nu är den enda kvar) har fått en stOr tumör och ska avlivas hon med... aldrig mer möss.


en patriotisk tvättmaskin!


löp






Duktiga duktiga mig! i morse vaknade jag av ett samtal trött och sliten men efter att ha lagt på kom jag på att jag faktiskt lovat mig själv att jogga idag! Och, hör och häpna, det gjorde jag. STOLT! det kändes otroligt skönt och jag kände mig som en riktig löpare med mina snygga moderna 70 tals kläder och prima joggingskor, haha. det är väl så man ska se ut nu mera? klarade av mer än jag trodde faktiskt, sprang i sisådär 30 min med 3 stopp!

igår var jag hos far för att hälsa på, lillebror Elias kan nu sitta upp själv men han kryper fortfarande bara baklänges... haha kul. tänk om han aldrig skulle lära sig att ta sig någonstans framåt? haha nee inte troligt.

jag själv missade hundmässan i helgen med har kikat på filmerna som har lagts upp, mycket annorlunda detta år och väldigt svårslaget! bra kämpat!

måste se till å plugga lite nu... "KOM IGEN DANNI NU ÄR DET BARA DET SISTA KVAR!"... ja men jag e så jääävla trött på detta ska ni veta! usch fy och plöpp








Bon Iver- skinny love



O  L  J  A  N

Å


made by OLj

den värsta känslan som finns heter ångest, den sätter sig i bröstet och befinner sig jämt och ständigt i huvudet. den befinner sig just nu i mitt liv, i hela mig och jag vet inte hur jag ska få bort den.

jag har ingen aning om vad jag vill bli, hur jag vill att min framtid ska se ut, vad jag ska göra av mitt liv! jag vet att man inte ska stressa men vafan.. jag går ut skolan om lite mer än 2 månader och VAD ska jag göra då? det är dags att veta känner jag! jag tror att detta medför sig en massa andra känslor inom mig, bland annat har jag på senare tid haft väldigt svårt att fatta beslut. vad det än gäller, ta en taxi eller gå?, köpa öl eller vin, gå till han/hon eller inte, åka till stan eller handen. hur kan det vara så svårt? förr har jag för det mesta gått på känslan, vad vill jag mest, men på senare tid har det inte gått att över huvud taget känna. är det ngt fel på mig?
OCH som grädden på det äckliga moset så fall snö idag!! RENT helvette... fy  !

igår kom pepsi hem, hon vart så glad och alla här hemma också. hon mår toppen, kortisonet har hjälpt. kan inte beskriva min lycka för henne just nu.

besök till far idag, mysigt


(Kleerup - music for girl... tycker ni inte det ser ut som att gubben ovan sjunger denna?)

O    L    j

masslagring

detta har hänt de senaste dagarna!


bergavde elsa..


på väg till praktiken på annas hundlekis i skogås.. röda gummistövlar


en trött liskyt


Deniz lärde sig cykla utan stödhjul!!


drack vin, flippade och sov i nog sveas största studio! leo jobbar däär (det enda som påminde en om verklighet var det svarta gallret där på golvet, annars var man i himlen)


Denna finns i en kökslåda i denna studio.. haha helt klockrent


lagade frukost i samma studio och utanför stod det 2 läckra modellkillar som vart plåtade. jag slutade såklart laga frukost...


lilla lillebror börjar bli stor nu, otroligt <3


färgat håret och fixat till luggen ytterliggare



bytOLjan


XX

jobbet idag var kasst, pratade faktiskt tom. med chefen om att jag ville säga upp mig. jag måste verkligen hitta ett annat nytt jobb. hur mycket ska man egentligen behöva kämpa för pengar? jag tycker inte om mitt jobb för 5 öre. livet ska vara kul också

Ingen verkar vara hemma ikväll? bara jag som ska jobba imorn och inte vill dra ut så hårt!
Drar till ollan istället med loleo

lite ny musiksmak från mig, the XX:



på återseende
Motor-OLja

danols

Heej

seg praktik idag, slutade tidigt och jag och lisa åkte till handen för shopp! gick bra :) tröja, klänning, hårfärg och present till sofia!

imorn är det fredag, röd dag men jag jobber! på lördag ä dä fäääst!




jag och liskyt förra helgen på sjätte tunnan!

RSS 2.0