M



prov imorn, plugga nu sen iväg till möte på klubben


morgon


bild lånad från deras hemsida


hemma från skolan idag, sjuk. mår inte alls bra efter helgen. inte ett direkt bra tillfälle att vara sjuk heller, om 5 dagar åker vi till slussfors och the silent way och jag måste vara i riktigt bra form då känns det som. Tror att det kommer att bli en hel del ansträngning där uppe, tidiga tider och långa dagar. men jäklar va kul det ska bli,  vi kommer hem den 25:e igen så 3 veckor är vi borta. ska bli spännande att se hur mycket hemlängtan man får.... inte*

har mycket att göra nu innan resan men inget blir av om man ligger här och är sjuk. tänkte försöka ta mig upp och åka iväg till handen idag för att handla lite kläder. oömtåliga kläder, skor och sånt där tråkigt...

Jag ska faktiskt försöka blogga där uppe ifrån så mycket som det går, bilder kommer att laddas upp och sättas in här.

kika gärna in på deras hemsida och kolla bilder, helt otroliga bilder!

www.dogsledding-adventures.com (<< länken som inte syns)


pic


















En mycket härlig kryssning, tusen tack!
Symfoni hette båten förrästen

Idag var det 15 år sedan estonia gick under ytan och tog med sig mer än 800 människor.
En tanke till dem*


bästa kryssningen



Mer imorn!

 


"vatten, stan är full av vatten"



Inte många vad jag hört känner till Robert Broberg. Gör du?
målat lite naglar, även dem ska ju vara snygga för resan. Jävligt långa är dem nu...


"The Dännie look"
NU KÖR VI!






nybadad




Hemkommen från klubben, agilitykurs. En skitig Pepsi fick mamma hem - in i duschen. Helt sjukt hur roliga hundar kan se ut när dem duschat. Pepsi som normalt har rätt stor päls och mycket blir helt slank. Dem ser så undergivna ut haha. Är nu helt slut, Pepsi med som även tog ett höstdopp!

Imorn är det kryssning, silja cerenad (om det nu stavas så), med mamma, björn och Lisa. Två dagars kryssning till Finland och vi kommer även att få känna på finsk mark under våra fötter ett par timmar.


Vi ses nog inte förens söndag nu
Hej hej!


RÄTT


kväll

okej då var man hemma efter en lång dag i skolan och bio i stan med bästa farfar.

Vi var då på förhandsvisning av denna film Julie och Julia, en mycket mysig film. Och som pricken över i:et såg vi även filmen på Park, väldigt passande för denna film på något vis.

Filmen handlar om en tjej vid namn Julia som innan inte tyckte så värst mycket om sitt liv. Hon upptäcker sedan att det enda hon faktskt tycker om och är bra på är att laga mat och finner den gamla kvinnliga kocken Julie Child som på 1900-talet var en mycket känd kock. Hon börjar laga mat efter hennes recept och bloggar även om sina framgångar... och motgångar. Man får se tillbaka på tiden då Julie Child startade som kock och samtidigt hur det går för Julia som dag och ut dag in försöker sig på dessa recept.

En väldigt mysig film som sagt, nästan lite harmonisk (trotts dessa utbrott Julia får i köket haha)

Tack till bästa farfar för dagen, nu ska jag sova. Skönt ska det bli

God natt
DLO


i väntan på..



.. att klockan ska bli sisådär kvart över 5 och jag ska möte farfar vis stureplan för bio! Filmen Julie och Julia ska vi se och efter trailen verkar den vara väldigt bra.

Älskar att se på bio, dock så händer det inte lika ofta som jag skulle vilja att det gjorde.

Börjar kurra i magen, hoppas på god mat i stan :) Tänkte även kika på lite kläder medans jag ändå är där, MONKI här kommer jag! kryssning fredag till söndag i veckan med mor, björn och lisa. Fina kläder är ett måste!


snart åker vi!

 

The silent way i slussfors, dit ska vi om ungefär 2 veckor. Den 5:e åker vi och kommer hem den 25:e, alltså bli borta för 3 veckor. 14 timmar med tåg tar det upp till denna plats, jag ska åka med 2 vänner och det är alltså för praktik.

Slädhundar, ska bli grymt!


ouf

hej jag vill pierca tungan och läppen

haha svårt att somna? http://www.sova.nu/ gick in på hemsidan av en ren trötthet


lördag

Vaknade rätt seg efter gårdagen, drog till barnsjön med Tina och Linnea. Tina tog ett dopp i det galet kalla vattnet... jag beundrar haha

grillning senare hos Tina, tack tinas pappa för den goda maten. sista grillningen för i år? idag var en riktig sommardag.

senare på kvällen kom folk över och det slutade med en riktigt härlig kväll. ont i kinderna efter att ha skrattat mycket.

imorn är det jobb som gäller, hoppas på att den går felfri och fort!!
snart drar jag iaf, skönt

god natt fina sommardag

hubert

jobbet gick bättre än jag trodde, hoppas på en fort förbigående söndag.. låång dag på jobbet då

nyss hemkommen från tyresö, träffade knäppa tina och massa andra

kul kväll men nu ska jag sova

vår spindel hubert som levde i porten dog idag, förlorat ben och krossad kropp. faan för den som dödade honom. han kommer vara evigt saknad

god natt grymma jävla värld


uuuh

jobbar idag, 4-8.. rätt skönt men är stört trött på att fortsätta. vet att det är värt det dock

senare ikväll kan det bli drag, skönt det.


23:24 på en torsdag

Nyss kommit hem från mammas björn, middag och mysig film. Innan dess var det kurs på klubben, agility. Gick bra men en rädd Danni vandrade genom den totalt svarta skogen senare. Tur att Pepsi var med.

Studentskiva är nu bokad och klar, känns overkligt. En plats vid namn "ett ställe" ska hu-07 parta loss på innan studenten nästa år!

God Natt

åäö

Mörkret faller allt tidigare nu, mysigt men samtidigt läskigt
Förvirrad, trött, kär, samtidigt olycklig, arg, stressad... önskar ibland att man hade en liten låda man kunde stoppa ner alla känslor i och stänga.. låsa tills man vill öppna den, tills man är redo igen. Som en rast i skolan eller en semester från jobbet,  behöver jag nu.. från mig själv.

Ska bli otroligt skönt att komma bort här ifrån i tre veckor. Jag har alltid haft hemlängtan förr när jag vart ute och rest men nu på min senaste resa till England skulle jag kunna stanna en vecka till. Jag börjar ana att det innebär något, är så jäkla trött på äckliga brandbergen.. sorry men jag vill här ifrån. Inget lär kunna hända ändå förrän om ett bra tag, bara att stå ut.

Kanske det bara är mörkret som gör mig deprimerad...

sprillans

känns galet gött att skriva sitt första här inlägg på sin sprillans nya dator. installerat massa nödvändiga program så nu är det fritt fram att leva. min egna dator.. äntligen

för tillfället (kanske alltid) så hatar jag mitt jobb. måste fortsätta för att få pengar då det är totalt omöjligt för mig att leva på studiebidraget. en hund tillkommer nästa år och 10 000 ska komma från fickan. måste börja spara och därmed börja tjäna ännu mer... hatar jobbet. skit ställe, sorry men det är så jag känner. får helt enkelt bara bita i sura skiten

resan till slussfors och praktiken är bokad nu, ska bli kul. England i november och romme i december. (känns lite som att jag säger emot mig själv...hur ska jag kunna spara pengar.. man ska väl faan leva också)


på väg till wembley och fotboll! yeeah


Stockholm

inga justerade bilder alls, har inte orken. Börjar forma en stil känner jag, min kamera börjar dock gå i botten men jag gillar det ljusa ljuset. Idag ska jag få hem min data (yeeey) och jag ska även se till att jogga en stund efter middagen.


söndag

Kom hem inte allt för sent igår, mysig kväll med tjejerna på en orkidé restaurang i medis. En orkidé blomma på varje tallrik, jag och mimmi tog oss en smak då sofia talat om att man kunde äta dem. Smakade... växt.. inge gott.
Vi fick även reda på något riktigt oväntat igår, en riktig suprice! Grattis igen :)

Kände mig inge vidare alls i morse, både fysisk och psykisk. Ingen rolig start på söndagen den 13:e september för mig. Hoppar därför över jobbet idag... jag skulle ej kunna jobba i mitt tillstånd. Kanske smiter ut till grönan med lisa och co snart dock. Liva upp stämningen och få tankarna på andra håll... jag behöver det


DLO


uppvisning


uppvisningen på haningedagen gick fint, uppskattat av pubiken och vi hann även vara med i radion en stund. Kul, första gången man hör min röst på radion. Hoppas dock att inte att så många lyssnade, vart nervös.

elias är två veckor idag, blir bara sötare och sötare. Bärde runt på honom länge idag hos pappa, så mysigt med små bebisar. Man blir dock överbeskyddande på något vis, dem är ju så hjälplösa.

ut på resturang och middag nu med järngänget. Gott och trevligt ska det bli.

DLO

fredagsmys

det är dags för fredagsmys (nu sitter låten fint i ditt huvud va?), äta god middag med familjen här hemma sen får vi se hur resten av kvällen blir.

imorn är det uppvisning med Pepsi på haningedagen, freestye. Måste träna henne och jag själv känner att jag behöver sova. Sova i mitt nya fina rum, mamma och björn har renoverat om hela mitt rum TOTALT. Sjukt fint är det nu, stor garderob, tapeter, hyllor, säng mmmmm i like it alot! Fick det som en suprice när jag kom hem från england.


alla dessa missförstånd och tjafs överallt, hoppas att allt kan lösa sig till slut.

DLO

mountains




tidning

kul, idag är jag och pepsi med i haninge tidningen. Vi ska göra en uppvisning på lördag i samband med haningedagen. mycket spännande ska det bli. dock har jag ännu inget program som vanligt men det löser sig nog

massa plugg idag.. skit


jag saknar dig

hemma

hemma från en riktigt härlig och fartfylld resa i england.
vi har haft det riktigt lyxigt med stor hjälp av matt och dan, dem har kört runt med oss vart vi ville. Är så tacksam, det har vart riktigt kul.

i stora drag har vi vart på ett stort tivoli med grymma bergochdahl banor, kollat på fotbollsmatch i WEMBLEY STADIUM - sätt David Beckham spela, vart i london och shoppat och upptäckt, massa pubbar och barer, bio.. vi har gjort mycket. Endast sovigt och vaknat upp på hotellet.

bilder kommer senare när tinis lagt upp dem, spännande ska det bli!



RSS 2.0