tungt

mycket som görs, måste göras och som inte görs.

Pepsi på vet besök igår. pratade allmänt om råd vad jag ska göra med henne framöver, vänner och familjens åsikter betyder mycket men man måste också få veta vad veterinärerna tycker. dem ska ju ändå veta bäst.
Vi har nu slutat med metacam och istället påbörjat en dosering utav cartrophen! Det är lite samma med alla dessa olika preparat men eftersom att pepsi inte svarat vidare bra på något vi har testat så gör vi nu en ny chansning. Cartrophen är alltså antiinflammatoriskt och smärtstillande i ett som dem andra men detta ska vara lite utav "den bättre" sorten. Sprutan ska tas 1 gg i veckan i 4 veckor framöver och sen hoppas vi på resultat.
Hoppas hoppas hoppas* snälla snälla snälla*

Efter besöket hos vet åkte jag in till stan för att ta en shoppingrunda med sofia. Vart en del besök på weekday, monki och american apparell på götgatan. hittade en hel del snygga grejer och kläder, nise!

Efter detta åktes det hem till nathalie i trollbäcken där det skulle planeras lite inför U-sm vi ska hålla i freestyle. Mest vart det en hel del snack, grill och lite gott till dricka. En riktigt mysig kväll som slutade kul! En kväll vi alla kommer minnas.. ska inte nämna så mycket mer haha.

Så jag sov väl 4 timmar efter den sena/tidiga hemgången och åskan, blixtarna som höll en vaken heeela natten. Men upp och jobba en hel arbetsdag vart det iaf! Trött men vuxenvärlden kallar.


mimmi, sara, johanna och jag - mimmis bilder! www.larsdotter.blogg.se


grillolja

favoriterna som sitter på när de tillåts.. mumma!:

Deniz är hemma



efter en månad i turkiet

nä nu ska jag gå och krama på henne igen, så skönt att ha henne hemma och att allt gick så bra.

regn






Hu


några utav lägerdeltagarna hoppar i



hundis och svettis på morgonen, jennifer med tyra på pilatusbollen


under rallylydnaden!


Oljan tar ett fint sommardopp


eftersom det inte finns någon fungerande dusch i klubbstugan så tvättar vi oss i sjön! mimmi demonstrerar



Okey "Oki"! Här är söta som jag ska ha hand om två veckor i augusti. en grönis på 6 månader som behöver socialtränas, hon kom över dagen och natten till mig på lägret och åkte sedan hem dagen efter. lite bara för att se vad jag tyckte osv. Hon är underbar. Behövs en hel del träning men det ska bli kul, sätta tankenötterna på högvarv för att försöka få henne mer social och orädd för nya miljöer, människor och hundar.

jag är alltså hemma nu ifrån lägret, var ledig igår och idag och har vart med på de flesta kurser och aktiviteter. Pepsi har haft en riktigt skön semester, badat en hel del - motionsimmat alltså. Och massa stretch och spring på mjukt gräs. På Onsdag ska vi till vet för att kika på hennes organ (smärtstillandet hon äter kan ge skada på mycket) och sen prata lite om alternativ till ett annat smärtstillande eller liknande. Jag vill ha lite svar på tal om vad jag ska göra.

Deniz är nu på väg hem fick jag nyss veta!! :)) Underbara söta syster kommer snart äntligen hem efter en heeeel månads semester i Turkiet! ÅÅÅÅÅ

på återseende
O L J A N


hundläger



hinner ej skriva mycket. men nu åker jag och pepsi på hundläger i en vecka! jag kommer kontra lite kurser och andra aktiviteter på klubben med jobb! ledig onsdag torsdag och då ska jag njuta riktigt ordentligt nere på hundängen med alla barnen och hundarna :) fortfarande lite årets höjdpunkt, även om jag inte kommer att vara med så mycket!

Pepsi får simma och ha det sommarbra med ledarna och alla andra medans jag jobbar :)

Godnatt

O L J A N
är kär?

Jeans

tycker ej om jeans måste jag säga, var ett bra tag sedan jag hade på mig ett par. jag är lixom lite mer bekväm av mig, tycker helldre om tajts eller bara shorts. känns lite som att jeans har vart (och är kanske fortfarande) en standard men nu finns det så mycket mer! strumpbyxor med massa mönster och tajts lika så, det gillar jag.

så idag är det söndag och igår hade jag fullt upp. Jobba - städa på klubben inför sommarlägret - fira daniel i tyresö på födelsedagen. var väl hemma vid 11 och somnade inte långt efter det. nu är jag vaken en och en halv timma innan jag ska åka!! inte likt mig, jag som brukar gå upp 20 min innan bussen går.

idag kommer också pepsan hem :)) saknat den lilla grisen!

Trevlig dag
O L J A N

sommarkväll



igår begav vi oss till raman efter att jag slutat jobbet. tog med oss käk, lite att fylla glas med, filt, badkläder och en drös med vänner och vänners vänner. vart en riktigt mysig kväll som slutade hemma hos mig.

idag var det lite segt men jag fick en del saker gjorda och imorn är det jobb igen.. min ända lediga dag denna vecka faktiskt! besökte pappa, angelica och lilla fina söta lillebror Elias! Syster nathalie med stora bebismagen var också på besök. vi fikade och jag busade en massa med lillebror, som idag stod helt själv på egna fötter! dröjer nog inte länge till innan han kan gå :) han e så underbar.. och snart ett år!!(?)

hann faktiskt med att sola lite idag! jag som är vit som en ängel fick idag lite färg!! KÄNDE SOMMAR!

godnatt

O L J A N


HELP I NEED SOMEBODY

jag har hittat två hundar som jag är intresserad av på hundarutanhem.se. båda dem har sedan visat sig redan blivit sålda.. har kontakt med tjejen som är med i föreningen och idag ringde hon mig igen och föreslog en border collie hane på 2 år och kastrerad osv. Vet inte riktigt om rasen verkligen är något för mig.. hon föreslog även att jag skulle följa med henne till Knutby för att titta på andra hundar och det vill jag göra!! men ska jag?

pratat med massa hundmänniskor nu om detta och de flesta är lika förvirrade som jag, är det verkligen rätt att jag skaffar mig en hund nu? när ändå kelpien ska komma nästa år! (om lite mer än ett halvår är det tänkt). Jag vill verkligen ha en hund nu.. men ska jag ta en hund från hundar utan hem? man får ju inte "den perfekta" hunden då heller, lär bli en hel del jobb och kanske inte heller säkert att jag får ordning på hunden som jag vill tills kelpien kommer.. kan jag ta det?

HJÄÄÄLP

nu är jag ensam hemma i en vecka, ska bli lite mer avslappnat.. ändå inte. tycker inte om att vara helt ensam hemma, pepsi har åkt till farfar nu igen. bättre för henne att vara där istället för att följa med till tråkiga jobbet varje dag!

O L J A N
ensam*

:-



Slutade tidigt idag, pepsi kom hem från farfar helt hysteriskt glad och detsamma var jag. Hon har haft det bra där borta, badat och myst dagarna långa. Jag ska inte säga FÖR mycket men jag ser faktiskt en förbättring i hennes gående. men som sagt, ska inte säga för mycket. Så tomt att inte ha henne hemma. imorn ska vi umgås, jobbar bara 4 timmar så efter det ska vi tillsammans med sofia och pim åka och bada.

Vi badade även idag i raman med pontus och marcus efter jobbet. de gamla gänget! ska ev. samla ihop ett helt gäng på onsdag för grillning, bad och fest. vi gjorde detta mycket förr i tiden, jag var väl 15-16 år då. det var tider det, riktiga underbara dagar i raman.

Lite hundprat:
jag har anmält intresse för hund på hundarutanhem.se, var först en specefik hund jag var intresserad av -ringde dit idag men det visade sig att hon redan var såld.. (schysst att dem hade uppdaterat hemsidan). Så jag kollade vidare på kattvana hundar och fann en annan intressant. ringt men hon har inte svarat, denna hund var också från ett hundstall i irland, hon är 18 månader och såg på bild och beskrivning ut som en sån hund jag skulle kunna tänka mig. Men vi får väl se hur det bli. Tänkte ringa imorn igen och se om jag kan få tag på hon som just nu tar hand om henne.



Lite införskaffat idag då. Ett mysigt halsband och koppel. Ny Hundmat som ska vara mer anpassat för pepsi än den förra, Eukanuba Daily Care sensetive joints! Införskaffade även nytt seraquin.. satan va dyrt och de går åt fort som fan. Men jag hoppas att den fungerar, det kan ta upp till 6 veckor innan man ser resultat.
   

O L J A N


England i mitt hjärta

Kändes inge vidare konstigt som det brukar vara att vara hemma igen. Jobbet rullade på dagen efter och livet fortsatte. Jag bara lever just nu, faktiskt. Känns livlöst. Jag vill ha sommarlov, bada, sola och känna sommaren!!

England var som sagt fantastiskt, som alla andra gånger men denna var lite speciell. Jag såg en helt annan del av England. Vi åkte till södra sidan av england och möttes av stranden, havet, värmen och frankrike på andra sidan havet någonstans!! (nej man såg ej landet men ändå! det fanns där! France!). Platsen kändes inte som den england jag kände, var jag verkligen där? jag låter bilderna få säga sitt men dem är inte rättvisa någonstans!

Efter denna lilla tripp till havet drog vi oss vidare till New Forest! Bemöttes av vilda hästar och kossor och en fantastisk natur! Var vi i afrika? haha under hela denna dag kändes det som sagt inte att jag var i england! det var varmt och hästarna sprang förbi oss helt fria och vilda. Vi klappade en del som blivit aningen tama och det kändes helt otroligt.

Vi har käkat middag med vänner, spelat bowling, kollat bio, besökt southamptons mysiga platser mm. England är verkligen ett idylliskt land, ibland kändes det som om jag var i en legovärld för att allt är så litet haha :) Matt tyckte jag var knäpp när jag förklarade hur jag kände. Dem kör så jäkla fort på vägarna och jag trodde flera gånger att vi skulle krocka med andra bilar i andra filen! Det gjorde vi såklart aldrig som tur var.

Jag vill tillbaka nu igen, kan inte få nog. Jag och matt hade det super kul tillsammans, vi hoppas att se varandra snart igen :))

Bilderna får nu säga sitt!




Stan med moosie som jag köpte med mig


här är dem, så vackra








helt underbart, ibland dök det upp en häst eller fler




förstår ni mig nu? där på andra sidan är franktike :) åå jag vill åka*










här bor matt med hans familj :)

O L J A N


snabbt

#Hemma
#Sedan igår natt kl 03:00
#Sov 4 timmar - upp och jobba 9 timmar

#England var fantastiskt, klappat vilda hästar i new forest, druckigt öl, solat på stranden, druckigt öl, ätit massa onyttigt och nyttigt, druckigt öl och strosat runt det otroligt idylliska southampton.

#Hemma nu, ätit blåbärspaj och trimmat till skallen
#Upp och jobba imorn igen som vanligt, jag vill ha sommarlov :((

BILDUPPDATERING IMORN DÅ... förhoppningsvis

O L J A N
back in the shit

girls like dominos

okej, ska bli intressnt att skriva utan vara sista bokstaver i alfabetet.
flygresan gick bra och vi landade i gatwick exakt kl 8! coolt. Akte (haha tank om man pratade sahar) sen hem till matt och vi bestallde hem min efterlangtade pizza, dominos pizza. sa javla god att det inte finns, man orkar aldrig ata upp hela men det ar vart varje tugga!
nu ska vi fixa oss for stranden tror jag, eller new forest. kanske bio ikvall och en middag med matts vanner.
THE OIL

hejdå sverige

Imorn åker jag, efter jobbet. HEJ England och min vän Matt!
Ska bo hos honom dem 5 dagarna jag är där, tillbaka igen på onsdag och sen börjar livet om som vanligt. Jobba torsdag osv. hej å hå!

Men ska bli jäkla skoj med england och lite semesterr!

Ännu inte packat klart, känner att jag måste skynda på lite granna nu. Hoppas att jag ska kunna blogga från England, men ej säkert. tar iaf med mig das kamera

HEJDÅ SVERIGE - HEJ ENGLAND <3


September förra året (vill ha mitt hår tillbaka..). Jag, Matt (på bild), Tina och Dan på väg till wembley stadium för att se england spela fotboll!

THE OIL

OKEJ

läggdags

jag och 3 andra tjejer ska servera på ett brölopp den 14:e augusti i stan och idag var det möte med bruden i stan. lite genomgång av klädsel, tider, uppgifter mm. Spännande!

efter mötet gick vi runt stan och letade efter plats att ta en öl på men det var fullt med folk så vi drog tillbaka till "muggen" där vi satt innan. Tog oss ett par öl och åkte sedan hem.

jag gjorde en lite busig grej som jag aldrig haft modet att göra förr. får se om han hör av sig. ;) Ouuuu nu vart ni nyfikna va!

Godnatt!

O L J A N

RSS 2.0