idag



Hallå!

Ont i ryggen efter dagens hårda arbete i hundgården, täcka för alla hålen i de boxar som är ogjorda och plana ut med nytt grus. Snart har vi lyckats göra hela 20 boxar plana och fina, sjukt va! Eloge till oss helt klart

På bilden ovan ser ni alltså hur det ser ut i hundgården. Två hundar i varje box men i vissa sitter det tre. Så på morgonen släpper vi ut alla hundar i denna stora gård för att sela på dem inför dagens tur. Sedan när vi kommer tillbaka och har satt in alla hundar osv. är det dags för valparna att komma ut i den stora och vara där till kvällen.

rätt bra bild att ta ett exempel på för idag skitade valparna ner både min och nettans jacka genom att dra ner dem från bordet där dem låg på. Jackorna vart helt leriga och massa hål fann vi... vi upptäckte alltså detta lite för sent. alla valpar på på på! så fort dem får tag på något är alla där, svansar efter varandra. MONSTER!


nu är det snart dags att sova, imorn fram till på fredag ska vi få ta hand om alla hundar själva. Catte och Kenneth ska åka till stockholm nämligen!

Hej hej

P.S låt som får mig att dansa:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0