flinke hunder!



Tanja,ledarhunden. favorit*


lilla blyga valpisen, jag vill ta med hem...


tokråttan!



vi umgås väldigt mycket med valparna här uppe. går ut och går med dem, socialisering, matar och tar bort bajs. igår, såsom i torsdags, stretchade vi alla 50 hundar efter träningen. så sjukt jobbigt, många är väldigt stela och andra vilda. Och vet ni, vi börjar lära oss alla hundarnas namn! 60 namn och en del hundar ser väldigt lika ut. det tar upp ett litet eget utrymme i skallen på oss, det gör det.

tänkte att jag skulle skriva upp hur en dag kan se ut här uppe för oss:

08:15 - ut i hundgården för att plocka bort bajs i boxarna, släppa ut alla hundar ur boxarna så dem får springa runt i "stora hundgården", sela på alla hundar och sätta in dem i ordning i spannet framför fyrhjulingarna. Redo för att dra iväg!
10:30 - kommer tillbaka och hundarna får mat, valparna får komma ut i stora hundgården och dem stora hundarna in i boxarna. Plocka bort mer bajs om det finns sen är det dags för lunch!
12.30 - kommer tillbaka till hundgården, ger valpar mat sedan ut med dem på upptäcksfärd!
13:30 - valparna får sova i deras boxar tillsammans med mamma. vi stretchar alla hundar (inte valpisarna såklart)
15:00 - övriga uppgifter tills middag

ungefär så kan en dag se ut. det är inte så mycket och det helt klart roligaste är morgonen när vi åker ut med hundarna. hoppas verkligen på att vi får se mer av fjällen här. har en så perfekt syn på morgonen över de snötäckta bergen.

idag mår jag inte så toppen, urinväginfektion.. lördagen får gå till att se på film och dricka massa massa citronvatten, tranbärssaft, vatten mm.

men men hoppas jag blir bättre tills på måndag. ut med valparna ska jag väl ändå följa med på idag


hejhej!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Hejsan sötnosen!!

Mamma tittar på bloggen varje dag och jag tycker att det är så fina bilder:) Tråkigt hjärtat att du inte alls mår så bra,men bit ihop! Mamma tänker på dig!!Saknar dig mycket!Ja alla här saknar dig,Deniz frågar hela tiden efter dig.Men nu är det ju "bara"2veckor kvar:( Nu får tiden gå lite fortare för jag vill krama om min stora tjej!Må så gott nu hjärtat! Var rädd om dig Krama valpisarna från mig också:) Pussar i massor/mammsen!

2009-10-10 @ 17:10:03
Postat av: humlan

Åh valparna är såå söööta...! vi fick också gå ut med valparna och fixa med dem när vi va i Åre... så tråkigt att de tog bort åre. :(



Man lär sig faktiskt namnen, de är lite coolt! Vi lärde oss också alla hundarnas namn va runt 60st de med. Många lika syskon men man lär sig se skillnad :D... ha de bra!

2009-10-11 @ 22:29:24
URL: http://rackarunge.se
Postat av: Mimmi

tack så mycket :)



härliga bilder, alla bilder! kul med en döv slädhund oxå. Intressant att läsa vad ni får göra, häftigt! vill också!



Kul att du hänkar med på kryssningen, måste du precis ha kommit hem eller? :)

2009-10-12 @ 17:25:50
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0