Back to work


<3<3<3<3

det har vart ett par jobbiga dagar innan semestern var slut, därav anledningen till mindre bloggande. massa saker hände som jag egentligen inte trodde kunde/skulle hända igen... jag borde ha lärt mig för länge sen men hoppet är det sista som överger en, särskilt när det handlar om kärlek till en annan. känner mig helt lost

är alltså fom idag tillbaka på djurmagazinet i tyresö och idag kom Nathalie förbi med hennes lille nyfödda lucas! Jag har alltså blivit (plast) moster!! :)) åå han va så fin*

matade de nya strumpebandssnokarna idag på jobbet, så jävla grymma! Dem fick 2 fiskar (!) var, små är dem ännu bebisarna men stora kommer dem att bli!

vad har hänt sedan sist då?
jo i fredags var vi ute på en hel kul utekväll, hällströms till följd av After i gamla stan! det snurrade lagon när man var hemma vid 5 på morgonen.
lördagen som senare kom serverade jag på ett brölopp, skit kul var det (även om jag bara sov 3 timmar den natten). Jätte fint brölopp och trevligt folk, fick en liten glimt hur det är att arbeta som servetris. Kanske det är något för mig?
Söndagen åkte jag och matt in till stan för att träffa Tina och Babben. Gick runt i stan, fikade och käkade på Kung Kebab. (det var ej så kung..nej jag åt ej kebab men fritsen)
Igår var en bajsdag.. den jag inte vill prata om lixom... så vi skippar deT!

Imorn är det Pepsis sista spruta i behandlingen, cartrophen som hon nu får i sig som fungerar som ett smärtstillande/antiinflammatoriskt. Visar inge vidare resultat ännu... hoppas att den sista sprutan ska ge det! håll tummarna, vi behöver det*

Hur går det med Oki då?
Joo...aa...hmm... det går OKEY! Har inte riktigt orkat göra något åt hennes skällande mot allt och andra, antar att man heller inte behöver det så mycket? hon har blivit mycket bättre av att vi bara gåt förbi och hälsar på vissa. hon har väl fattat att de inte är så farliga som de ser ut. Kan ju säga att jag har blåsor på fingrarna.. jaja. hon e söt iaf den lille. hoppas bara att dem fortsätter att socialisera henne!!

Oj mycket snack... ang bilden! Bästa bästa lilla lillesyster har börjat på förskolan! Lilla syster lixom! Hallå VART tar tiden vägen? STANNA ETT TAG NU! Samma skola som jag gick på och lärarna kände igen min mor och sa att dem kom ihåg mig, ena läraren hade jobbat där i 45 (!!) år. Shit... var jag något speciellt eller kommer hon ihåg alla som gått där?

NU är det nog, men så blir det efter en stunds paus här antar jag. Undrar vilka som ens läser förutom mina föräldrar och farfar (!) haha :))

BACK TO BED!
världens just nu bästa låt, tankenötter - lyssna noga:
Biffy Clyro - bubbles



Kommentarer
Postat av: Mimmmí

fin bild!

och nej, servitris är fan bajs. Haha ge dig inte in i den branschen danni! :P

2010-08-18 @ 21:49:35
URL: http://larsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0