valp

var nyss inne på zathungens hemsida... jag vill verkligen ha en kelpie och jag hade världens bästa chans att få köpa en. men det sa stopp. jag är för orolig för allt det här med pepsi och det känns ändå inte som att läget är helt ok för mig att skaffa en valp, speciellt en kelpie! men ändå kan jag inte hålla tankarna borta, jag vill, jag vill , jag vill!!

fan*

Kommentarer
Postat av: Mïmmmí

jag förstår hur du tänker Danni. Jag förstår verkligen hur du tänker. jag tvekade oxå mkt innan jag skaffade urax. jag tänkte att benjy behövde all tid (inte för att han är sjuk fysiskt, men han är ju knäpp psykiskt). Men jag ångrar inte en sekund att jag fick urax. Om jag inte hade fått urax skulle mitt hundintresse på något vis läggas på hyllan, eftersom jag inte kmr vilja tävla nå mer med Benjy. å tack vare urax så mår benjy faktiskt bättre nu och han är en gladare hund.



Om det bara är en kostnadsfråga till varfö du tvekar så kanske du kan ta lite extra jobb under sommaren eller liknande?



Ibland är det värt att chansa. Det går inte att invänta på att tex skaffa en valp för att vänta på det rätta ögonblicket, för det rätta ögonblicket kommer aldrig. Man får helt enkelt chansa och satsa.



Är det valp du vill ha så tycker jag att du ska skaffa valp. Men om du känner att du inte har tid för en till hund så ska du kanske vänta.



Jag stödjer dig i vilket beslut du än väljer att ta, och jag förstår att det är ett sjukt svårt beslut. Skaffar du en till hund har du ju en kompis i minst 12 år fram över.

Men det är väl lite härligt? :)



kram på dig, hoppas jag inte var allt för förvirrande.

2010-02-26 @ 01:25:16
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/
Postat av: Mïmmmí

men om du har pengarna, å du vet att hundintresset kommer läggas lite på hyllan, varför då inte ta valpen?



Vad är det exakt som tar emot? kram

2010-02-26 @ 12:10:12
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0